Luna Nouă oferă șansă acțiunilor care necesită discreție. Este o zi potrivită pentru a vă dedica lucrurilor ascunse, ferite de curiozitatea celorlalți. Dacă doriți să vă lăsați de fumat, să începeți o cură de slăbire sau să lansați un proiect pe termen scurt, acum este momentul potrivit.

serie-ok-79x794Berbec

Vă faceți remarcat în societate și colaborați foarte bine cu cei din jur. Dorința de afirmare și voința puternică vă ajută să încheiați o afacere profitabilă, pe termen lung. Vă sfătuim, totuși, să nu fiți prea critic cu partenerul de viață.

Taur

Începeți ziua plin de inspirație. Vă recomandăm să o folosiți pe plan profesional și în afaceri. Relațiile sentimentale pot fi foarte bune dacă nu îi faceți reproșuri nejustificate persoanei iubite. După-amiază, vă vizitează un prieten care vă cere un împrumut. Dacă puteți, ajutați-l!

Gemeni

Dimineața sunteți irascibil și s-ar putea să vă purtați nedelicat cu persoana iubită. Vă sfătuim să vă controlați, pentru că riscați să provocați o ceartă. Folosiți-vă potențialul intelectual, care este la cote maxime astăzi!

Rac

Entuziasmul pe care îl arătați la serviciu vă poate atrage invidia unui coleg. S-ar putea să aveți discuții cu partenerul de viață, pentru că acordați prea multă atenție carierei. Încercați să clarificați cu calm toate neînțelegerile!

Leu

Din dorința de a obține venituri suplimentare, riscați să neglijați relațiile sentimentale și să vă certați cu partenerul de viață. Vă recomandăm să vă gândiți bine înainte de a lua o hotărâre importantă. Încercați să găsiți o cale de mijloc între sentimente și bani! Seara sunteți invitat la rude, unde vă simțiți foarte bine și uitați de grijile cotidiene.

Fecioară

Este posibil să plecați într-o călătorie neprevăzută, în interes familial. Vă recomandăm să nu ezitați. S-ar putea să aflați lucruri care vă vor folosi în afaceri. Profitați de acest moment favorabil! Puteți avea succes atât pe plan social, cât și material.

Balanţă

Sunt șanse să se producă evenimente neașteptate, care marchează schimbări favorabile în viața dumneavoastră. Dorința de afirmare și activitatea intelectuală intensă vă conduc spre succes, atât în societate, cât și la serviciu. Spre seară, luați o hotărâre importantă într-o problemă sentimentală. Vă recomandăm să vă ascultați intuiția.

Scorpion

Aveți șanse să obțineți rezultate deosebite cu prilejul unei călătorii de afaceri. Vă sfătuim să evitați discuțiile aprinse. După-amiază reușiți să faceți rost de bani pentru a continua o lucrare în casă, începută mai demult. Nu vă lansați în speculații!

Săgetător

Este posibil să aveți probleme în relațiile sentimentale și pe plan financiar. Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să nu vă grăbiți. Vă puteți baza pe sfaturile prietenilor apropiați.

Capricorn

Dimineața survin schimbări neprevăzute, care vă dau peste cap toate planurile. S-ar putea să aflați că trebuie să plecați într-o delegație, spre nemulțumirea partenerului de viață. Păstrați-vă calmul și evitați cearta, pentru că s-ar putea să se termine rău!

Vărsător

Începeți ziua cu entuziasm și multă ambiție. Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu. După-amiază aveți succes în societate și colaborați foarte bine cu persoanele mai tinere. Nu faceți nici o promisiune dacă nu sunteți sigur că vă puteți ține de cuvânt!

Peşti

S-ar putea ca un prieten să vă reproșeze că nu vă plătiți datoriile la timp. Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să vă stabiliți clar prioritățile. Nu refuzați ajutorul unei rude mai în vârstă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus