Trigonul Mercur-Pluton favorizează planurile îndrăznețe, care presupun un anumit risc. De asemenea, este o zi bună pentru a începe o acțiune de durată medie, asta însemnând maximum două luni.

serie okBerbec

Demarați o afacere care vă va aduce în scurt timp avantaje materiale consistente. După-amiază, o cunoștință vă propune o colaborare pe termen lung. Deși pare tentantă, vă sfătuim să analizați cu mare atenție propunerea și să nu vă grăbiți să dați un răspuns.

Taur

În prima parte a zilei aveți ocazia să vă afirmați pe plan social, în urma unei activități caritabile pe care o promovați cu succes. Este bună pentru a începe un studiu, pentru comunicarea cu persoanele mai tinere și pentru călătorii în interesul familiei. Aveți grijă să vă exprimați cât mai clar, pentru a nu fi greșit înțeles de partenerul de viață!

Gemeni

Activitatea intelectuală vă este perturbată de mici probleme în relațiile parteneriale. Dacă reușiți să vă concentrați suficient și să nu riscați exagerat, puteți obține câștiguri financiare. Țineți cont de sfaturile celor apropiați!

Rac

Capacitatea de comunicare vă ajută să stabiliți noi relații de parteneriat. Încep să apară rezultatele financiare ale muncii depuse în ultima vreme. Pentru deciziile importante, țineți seama și de părerile partenerului de viață!

Leu

Aveți idei originale, pe care un prieten apropiat le susține. Astăzi aveți un randament foarte bun și puteți să rezolvați tot ce v-ați propus. S-ar putea să întâmpinați mici dificultăți pe plan financiar. Vă puteți baza pe sprijinul unei persoane mai în vârstă.

Fecioară

Reușitele în afaceri din ultima perioadă vă determină să vă gândiți la o investiție pe termen lung. Partenerul de viață și un bărbat mai în vârstă din familie vă susțin. Vă recomandăm să evitați speculațiile de orice fel.

Balanţă

Sunteți într-o formă intelectuală excelentă și reușiți să le oferiți sfaturi utile prietenilor. Aveți grijă să nu faceți promisiuni pe care nu sunteți sigur că le veți putea respecta! Petreceți seara în vizită la rude.

Scorpion

Intuiția vă ajută să rezolvați probleme foarte dificile. Ar fi bine să vă ocupați mai mult de problemele casei, pe care le-ați cam neglijat. Dacă vă implicați într-o afacere care presupune riscuri financiare, vă recomandăm să vă consultați cu partenerul de viață.

Săgetător

În prima parte a zilei vă ocupați de o problemă financiară pentru care nu ați avut timp până acum. După-amiază, o rudă vă propune să vă asociați într-o afacere prosperă. Vă sfătuim să acceptați propunerea, pentru că puteți obține beneficii importante din această afacere.

Capricorn

Vă adaptați cu ușurință la situații noi și reușiți să rezolvați unele probleme ale casei. Inspirația și claritatea în gândire vă ajută să le dați sugestii excelente celor care vă solicită sfaturi. Este favorizată comunicarea cu prietenii și cu membrii familiei.

Vărsător

Un moment favorabil din toate punctele de vedere. Aveți ocazia să obțineți câștiguri financiare nesperate și să vă afirmați în societate. Relațiile cu partenerul sunt excelente, ceea ce vă întărește moralul. Puteți să vă bazați pe intuiție.

Peşti

Astăzi puteți avea realizări deosebite pe plan profesional și social. În partea a doua a zilei, plecați într-o călătorie neplanificată. Pare să fie o deplasare în interes personal, care va reprezenta începutul unei ascensiuni în activitatea profesională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus