Cuadratura Soarelui cu Neptun ne face mai idealiști, ne oferă o stare de plutire și lipsă de concentrare. Fiind o zi în care simțul practic este diminuat, ar fi bine să nu luați decizii importante și să nu negociați contracte, oricât de tentante ar fi.

serie-ok-79x794Berbec

Dimineața aveți de făcut mai multe drumuri scurte, care vă încurcă planurile. Vă recomandăm să amânați problemele dificile, care necesită o mare putere de concentrare. Sunteți cu capul în nori și riscați să nu rezolvați nimic. Ar fi bine să nu începeți nici o activitate nouă.

Taur

Intenționați să începeți o afacere, dar astăzi vă lipsește simțul practic. Vă sfătuim să mai așteptați până când veți vedea totul mai clar. S-ar putea să aveți mici probleme de sănătate, dar trecătoare. După-amiază ar fi bine să vă ocupați de problemele partenerului de viață.

Gemeni

Trebuie să luați o decizie importantă pe plan sentimental, dar sunteți nehotărât. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă. Evitați certurile! Astăzi, orice ceartă poate degenera cu ușurință. Vă sfătuim să acceptați ajutorul unei persoane mai tinere.

Rac

S-ar putea să constatați că planurile pe care vi le-ați făcut pentru azi nu prea sunt realiste. Un prieten vă roagă să îl ajutați într-o problemă de afaceri. Puteți câștiga și dumneavoastră o sumă importantă. Evitați orice fel de speculații! După o zi agitată, petreceți o seară romantică alături de persoana iubită.

Leu

Dimineața sunteți confuz și s-ar putea să înțelegeți greșit sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Nu este exclus să aveți dificultăți de concentrare. Încercați să vă concentrați asupra problemelor urgente! Dacă intenționați să cumpărați un obiect scump, este indicat să vă consultați cu partenerul de viață.

Fecioară

Vă cam lipsește simțul practic și ar fi bine să nu vă asumați noi responsabilități. Nu abordați probleme importante, mai ales pe plan profesional sau în afaceri!

Balanţă

Dimineața nu sunteți prea bine dispus și nu reușiți să vă adunați. Vă recomandăm să nu vă asumați nici un risc. Astăzi șansa nu este de partea dumneavoastră. Dacă vi se propune să vă asociați într-o afacere, ar fi bine să nu vă grăbiți. Sunteți confuz și puteți lua decizii neinspirate.

Scorpion

Se pare că nu prea aveți spor la serviciu, pentru că sunteți amețit și neîndemânatic. Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu cu șefii și cu colegii. Spre seară este posibil să mergeți în vizită la prieteni, unde nu este exclus să vă îndrăgostiți de o persoană deosebită.

Săgetător

Dacă vi se propune să deveniți asociat într-o afacere, vă recomandăm să nu vă pripiți. Astăzi vă cam lipsește simțul practic și riscați să luați decizii greșite. Acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale! Sunt șanse să petreceți o seara romantică împreună cu persoana iubită.

Capricorn

Sunteți visător și aveți tendința să neglijați probleme importante. Nu este momentul să începeți activități noi, pentru că nu stați prea bine cu simțul practic. Puteți avea succes doar dacă acceptați ajutorul prietenilor și al familiei.

Vărsător

Sunteți pornit să-i criticați pe toți cei din jur. Vă recomandăm să fiți prudent și să evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii. Amânați călătoriile planificate pentru azi! Există riscul să nu rezolvați nimic. Spre seară s-ar putea să primiți musafiri din altă localitate. Nu este exclus ca aceștia să vă facă o surpriză placută.

Peşti

Dimineața s-ar putea să fiți confuz și să nu puteți lua o decizie importantă cu privire la o afacere. Nu este o zi favorabilă examenelor sau întâlnirilor de afaceri. După-amiază este posibil să vi se propună o colaborare. Nu vă grăbiți să semnați un contract!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus