Previziunile astrologice generale ale zilei:

Cuadratura Lunii cu planeta Venus poate predispune la conflicte sentimentale şi sociale. Totuşi, nu este exclus ca urmările să fie pozitive. Vă sfătuim să evitaţi, pe cât posibil, situaţiile conflictuale.

serie-ok-79x794Berbec

Este posibil să aveţi o zi tensionată din cauza neînţelegerilor cu un coleg sau un partener de afaceri. Nu prea reuşiţi să vă concentraţi. Ar fi bine să amânaţi deciziile importante. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Taur

Sunteţi destul de stresat de o lucrare pe care trebuie să o terminaţi urgent. S-ar putea ca relaţiile sentimentale să aibă de suferit dacă amânaţi o călătorie planificată mai demult. Partenerul de viaţă nu vă crede că sunteţi cu adevărat ocupat. Vă recomandăm să aveţi răbdare şi să vă păstraţi calmul.

Gemeni

Aveţi succes într-o călătorie de afaceri, dar vă sfătuim să nu vă contraziceţi cu cei care vă însoţesc. După-amiază reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche. Pe plan financiar, nu este cazul să vă faceţi griji. Banii vor apărea în curând.

Rac

Dimineaţă sunteţi uşor irascibil şi riscaţi să îi scăpaţi partenerului de viaţă o replică nepotrivită. Cereţi-vă scuze imediat şi evitaţi cu orice preţ o ceartă! Nu este o zi bună pentru afaceri, dar nici pentru întâlnirile cu prietenii. După-amiază vă hotărâţi să vă ocupaţi de sănătatea dumneavoastră, spre satisfacţia unuia dintre părinţi.

Leu

Se pare că sunteţi indispus din cauza unui eşec în afaceri. S-ar putea să aveţi o discuţie mai aprinsă cu persoană iubită dacă vă schimbaţi planurile în ultima clipă. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi simple şi să vă odihniţi mai mult.

Fecioara

Nu sunteţi într-o formă fizică prea bună şi vă enervaţi foarte uşor. Nu este o zi favorabilă deciziilor importante sau planurilor de viitor. Vă recomandăm să nu semnaţi documente oficiale. Evitaţi discuţiile în contradictoriu!

Balanţă

Nu este exclus să aveţi discuţii în familie din cauza unor probleme financiare. Puteţi evita o situaţie neplăcută dacă ţineţi cont şi de dorinţele celorlalţi. Vă sfătuim să nu începeţi mai multe treburi deodată, pentru că riscaţi să nu terminaţi niciuna. Ar fi bine să acordaţi mai mult timp odihnei.

Scorpion

Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi toate întâlnirile. Vă sfătuim să nu vă ocupaţi de probleme importante, care necesită o bună capacitate de comunicare. În schimb, puteţi să rezolvaţi cu uşurinţă probleme de familie.

Săgetător

Entuziasmul de care daţi dovadă ar putea să vă atragă invidia unor persoane din anturaj. Este posibil să aveţi discuţii cu persoana iubită, pentru că petreceţi prea mult timp cu prietenii. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie familiei.

Capricorn

S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi în relaţiile sociale şi să fiţi atras într-un conflict. Vă recomandăm să evitaţi certurile. Ar fi bine să acceptaţi ajutorul prietenilor şi al familiei, dacă vreţi să terminaţi cu bine ce v-aţi propus.

Vărsător

Dimineaţă s-ar putea să fiţi confuz din cauza unor probleme de natură sentimentală şi să vă concentraţi mai greu. Puteţi câştiga sume mici din colaborări, dar vă sfătuim să fiţi prudent. Ţineţi cont de sugestiile unei persoane cu experienţă!

Peşti

Vă treziţi cu o stare de nervozitate nejustificată şi este posibil să aveţi reacţii necontrolate faţă de cei apropiaţi. Riscaţi să jigniţi o femeie şi să vă pară rău mai târziu. Vă recomandăm să nu încheiaţi afaceri şi să nu semnaţi documente oficiale. Spre seară, luaţi o decizie corectă în privinţa unei călătorii.

SURSA: eastrolog.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus