Trigonul Lunii cu Uranus aduce mai multă sensibilitate, interiorizare, precum și dorința de a fi mai bun cu cei din jur. Nu este exclus să simțiți nevoia să vă autoanalizați și apoi să vă gândiți să faceți schimbări în viața particulară.

serie-ok-79x794Berbec

Aveți șanse mari să rezolvați probleme legate de cămin. Partenerul de viață vă ajută. După-amiază, s-ar putea să întâmpinați probleme de natură birocratică. Vă sfătuim să vă bazați pe intuiție.

Taur

Sunteți puțin descurajat de numărul problemelor pe care le aveți de rezolvat. Cu calm și răbdare, veți reuși. Aveți șanse să faceți schimbări în casă, spre bucuria partenerului de viață. Fiți mai atent la cheltuieli! Nu este un moment prea bun pentru investiții. Vă sfătuim să vă odihniți mai mult.

Gemeni

Aveți succes în toate activitățile casnice. Primiți o sumă importantă de pe urma unei afaceri și vă faceți planuri de viitor împreună cu partenerul de viață. Vă sfătuim să nu începeți decât ceea ce sunteți sigur că puteți termina. Spre seară, s-ar putea să aflați despre o rudă că este bolnavă.

Rac

Reușiți să faceți schimbări radicale în viața dumneavoastră, mai ales în privința relațiilor sentimentale. Faceți cunoștință cu mai multe persoane importante, care v-ar putea deveni parteneri de afaceri. Ar fi bine să ascultați și părerile partenerului de viață.

Leu

S-ar putea să fiți dezamăgit din cauza unei afaceri care nu merge conform așteptărilor. Vă sfătuim să nu vă descurajați. Pur și simplu, nu este o zi bună pentru afaceri. Aveți ocazia să petreceți mai mult timp alături de persoana iubită. Puteți să faceți planuri de viitor.

Fecioară

Chiar dacă aveți multe probleme de rezolvat, ar fi bine să vă relaxați mai mult. Sunteți tentat să cheltuiți prea mult în interes personal. Fiți prudent și cumpătat! După-amiază este posibil să faceți cunoștință cu o persoană deosebită, care va juca un rol important în viața dumneavoastră sentimentală.

Balanţă

Aveți succes în afaceri și în activitățile desfășurate pentru cămin. Reușiți să faceți schimbări atât în casă, cât și în afaceri. Vă sfătuim să țineți seama și de părerile unui bărbat mai în vârstă. Aveți grijă să nu începeți prea multe treburi deodată, pentru că s-ar putea să nu le puteți duce pe toate la bun sfârșit. Seara vă vizitează un prieten cu care nu v-ați mai văzut de mult.

Scorpion

Sunteți hotărât să faceți o schimbare în relațiile sentimentale. După-amiază vă simțiți foarte bine într-o vizită la prieteni, unde vă aflați în centrul atenției. Lăsați-i și pe ceilalți să vorbească! Vă sfătuim să fiți diplomat și să evitați discuțiile în contradictoriu cu o femeie.

Săgetător

Ar fi bine să nu vă planificați treburi importante pentru astăzi, pentru că este puțin probabil să vă puteți respecta programul. Dimineața aveți de făcut mai multe drumuri scurte pentru casă și pentru un membru mai tânăr al familiei. Puteți să vă ocupați de problemele financiare, pentru că aveți șanse de reușită. Evitați orice fel de speculații!

Capricorn

Aveți ocazia să dați sfaturi utile unor persoane mai tinere. Cu sprijinul financiar al unei rude, vă puteți îndeplini dorința de a cumpăra câteva obiecte de uz casnic. Este o zi favorabilă investițiilor și întâlnirilor cu prietenii, însă vă sfătuim să nu vă neglijați partenerul de viață.

Vărsător

Aveți tendința să vă dedicați total muncii și să neglijați relațiile sentimentale. Vă sfătuim să acordați mai muliă atenție familiei. După-amiază, vi se propune să intrați într-o afacere. Ar fi bine să nu vă grăbiți, pentru că există riscul unui eșec.

Peşti

Sunteți decis să terminați o activitate începută mai demult, pentru casă. Puteți beneficia de ajutorul unei rude, dar va trebui să îi suportați sfaturile insistente. Aveți grijă să nu se ajungă la ceartă! Spre seară, s-ar putea să vă viziteze un prieten bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus