Sextilul Mercur-Jupiter în contextul aspectelor de azi vine ca un balsam pentru cei care au nevoie de mângâiere sufletească. Această configurație astrală favorizează optimismul, entuziasmul, dar și spiritul de aventură. Cel puțin astăzi, puteți cere mai mult de la viață. Vă sfătuim să vă puneți măcar o dorință.

serie okBerbec

Aveți succes într-o călătorie de afaceri. Vă recomandăm să fiți atent cu persoanele care vă însoțesc. După-amiază puteți să rezolvați o problemă de natură sentimentală. Fiți ceva mai îngăduitor! Spre seară, primiți un cadou de care vă bucurați mult.

Taur

Dimineața sunteți foarte activ și sociabil și vă înțelegeți bine cu toată lumea. Reușiți să vă păstrați optimismul, în ciuda problemelelor sentimentale care vă frământă. Profesional, stați bine. În ceea ce privește sănătatea, nu aveți de ce să vă plângeți. După-amiază faceți cunoștință cu o persoană mai în vârstă, care va juca un rol important în viața dumneavoastră.

Gemeni

Aveți suficientă energie pentru a începe noi activități pentru familie și casă. Partenerul de viață și familia vă sprijină. Vă recomandăm să vă detașați de problemele financiare din ultima vreme. Fiți mai încrezător!

Rac

Dimineața sunteți apreciat pentru entuziasmul de care dați dovadă. Vă simțiți bine la o întâlnire cu prietenii și este posibil să fiți invitat la o petrecere. Vă recomandăm să fiți cumpătat, ca să nu aveți probleme cu sănătatea. Nu vă speriați! Poate fi vorba despre o simplă indigestie, care dispare repede.

Leu

Dimineața luați o hotărâre prin care vă schimbați tot programul zilei. Este posibil să vă întâlniți cu câțiva prieteni și să începeți pregătirile pentru o petrecere. Puteți să vă ocupați de probleme financiare. Vă sfătuim să evitați orice fel de speculații. Dacă aveți de luat decizii importante, ascultați-vă intuiția!

Fecioară

Sunteți plin de entuziasm și pus pe schimbări. Acum este momentul să vă faceți planuri de viitor. Este o zi prielnică pentru investiții, afaceri și călătorii în interes personal. Vă recomandăm să nu aveți ezitări. Azi puteți avea succes în tot ce faceți.

Balanţă

Vă îmbunătățiți considerabil situația financiară. Luați bani atât de la serviciu, cât și dintr-o afacere. Aveți ocazia să faceți o investiție rentabilă, pe termen lung. Vă sfătuim să vă menajați sănătatea. Evitați surmenajul!

Scorpion

Aveți încredere în forțele proprii și dați dovadă de spirit de aventură. Vă sfătuim să nu riscați prea mult. Este o zi favorabilă călătoriilor în interes de familie, din care vă puteți întoarce cu mari satisfacții financiare. Seara, petreceți momente plăcute alături de partenerul de viață. S-ar putea să primiți vizita unor rude.

Săgetător

Astăzi dați dovadă de mult curaj în afaceri. Vă sfătuim să țineți seama de sfaturile unei rude mai în vârstă. După-amiază s-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că nu vă ocupați destul de problemele casei. Vă sfătuim să nu vă enervați și să vă întrebați dacă nu cumva chiar are dreptate.

Capricorn

Pe plan financiar, se pare că nu parcurgeți o perioadă prea bună. Căutați noi surse de venituri! Spiritul de aventură și optimismul vă determină să vă asumați riscuri. Vă recomandăm să fiți prudent și să evitați speculațiile financiare.

Vărsător

Treceți mai ușor peste grijile cotidiene, grație entuziasmului și optimismului cu care începeți ziua. După-amiază faceți planuri pentru o călătorie mai lungă împreună cu persoana iubită. Vă recomandăm să vă bazați doar pe banii pe care îi aveți. Nu contați pe sumele promise pentru o colaborare!

Peşti

Vă sfătuim să acordați mai multă atenție celor apropiați, pentru că s-ar putea să vi se reproșeze că sunteți indiferent. Este cazul să fiți mai prudent. Astăzi sunteți predispus la greșeli și există riscul să pierdeți bani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus