Conjuncția Lunii cu Mercur aduce un aflux de energie pe plan social și intelectual. Astfel, sunt șanse să simțiți că randamentul intelectual este mult mai mare. Merită să petreceți această zi făcându-vă planuri de viitor. Am putea afirma că este o zi favorabilă afacerilor, în special a celor bine gândite.

serie-ok-79x794Berbec

Se pare că astăzi aveți multe probleme de rezolvat. Reușiți să faceți în casă schimbări ce contribuie la îmbunătățirea atmosferei. După-amiază sunteți tentat să cumpărați un obiect de valoare. Vă recomandăm să fiți cumpătat, pentru că nu este o zi favorabilă investițiilor. Nu neglijați odihna!

Taur

Sunteți foarte ambițios și reușiți să finalizați o lucrare importantă. După-amiază aveți ocazia să vă afirmați în societate. S-ar putea să luați inițiative pentru care veți fi admirat. Aveți grijă să nu neglijați problemele de familie!

Gemeni

Dimineața aveți o stare de spirit excelentă, astfel încât relațiile cu cei din jur decurg fără probleme. Aveți șanse de reușită în activitățile casnice și în societate. Singurul lucru care vă nemulțumește este situația financiară. În cursul serii, s-ar putea să mergeți în vizită la prieteni. Vă recomandăm să evitați glumele prea îndrăznețe.

Rac

Dimineața este posibil ca relațiile sentimentale să fie mai tensionate. Nu vă faceți griji! O rudă mai în vârstă vă ajută să înțelegeți că așa-zisele probleme sunt create de o persoană invidioasă. Culegeți roadele unei investiții inspirate, încasând o sumă considerabilă. Aveți grijă să nu vă extenuați!

Leu

Sunteți apreciat pentru eforturile depuse la serviciu. Puteți să finalizați tot ce ați început. Pe plan financiar, s-ar putea să nu stați tocmai bine, dar sunteți hotărât să întoarceți lucrurile în favoarea dumneavoastră. Vă sfătuim să profitați de toate ocaziile care vă ies în cale.

Fecioară

Sunteți foarte ambițios și reușiți să finalizați tot ce v-ați propus. Dimineața intrați în posesia unui câștig financiar consistent și aveți ocazia să vă afirmați pe plan social. Relațiile cu persoana iubită sunt excelente și vă înțelegeți bine cu prietenii. Vă sfătuim să evitați excesele alimentare, pentru că sunteți predispus la probleme digestive.

Balanţă

Aveți ocazia să faceți schimbări importante pe plan sentimental și social. Colaborați foarte bine cu cei din jur și puteți avea succes în societate. Vă recomandăm să vă feriți de exagerări. Nu vă asumați nici un risc, pentru că puteți pierde o afacere rentabilă!

Scorpion

Deși aveți o zi încărcată, reușiți să faceți față cu succes tuturor problemelor. Lipsa banilor vă deranjează, dar nu reprezintă un obstacol de netrecut. Vă sfătuim să vă bazați pe intuiție. Pentru hotărârile importante, consultați-vă cu partenerul de viață!

Săgetător

Reușiți să rezolvați o problemă sentimentală care nu vă dă pace de la o vreme. Dimineața, un prieten vă propune să intrați într-o afacere pe care a demarat-o de curând. Vă sfătuim să acceptați, pentru că puteți câștiga bine. Spre seară plecați în vizită la prieteni, împreună cu persoana iubită.

Capricorn

Puteți avea succes într-o scurtă călătorie de afaceri. Vă sfătuim să fiți prudent și să evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerii de afaceri. După-amiază reușiți să clarificați o problemă sentimentală mai veche. Din punct de vedere financiar, nu aveți motive de îngrijorare. Totuți, nu faceți cheltuieli prea mari!

Vărsător

Se pot produce schimbări importante, mai ales pe plan social și sentimental. Colaborați foarte bine cu partenerii de afaceri și vă întâlniți cu persoane importante. După-amiază faceți o investiție pentru cămin. Vă sfătuim să țineți cont de sfaturile partenerului de viață. Spre seară, primiți o veste bună de la un prieten de familie.

Peşti

Survin mai multe schimbări de program. Nu vă faceți griji, pentru că totul va ieși bine! Aveți ocazia să cunoașteți o persoană mai în vârstă, care vă ajută să rezolvați o problemă profesională. Vă recomandăm să vă consultați cu partenerul de viață în problemele casei. Evitați disputele cu o femeie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus