Trigonul Soarelui cu Marte generează energii care pot fi folosite cu succes pentru punerea în aplicare a ideilor care necesită efort fizic mai mare și un anumit grad de risc. Dacă aveți planuri bine puse la punct, puteți să treceți la fapte. Astăzi sunt șanse mari să reușiți.

serie-ok-79x794Berbec

Puteți să începeți o activitate nouă, mai ales pe plan social. Sunteți entuziast și vă puteți baza pe sprijinul prietenilor și al persoanei iubite. Dacă aveți de luat decizii importante, țineți cont de sfaturile unei persoane cu experiență în acel domeniu!

Taur

Se pare că aveți probleme sentimentale și sunteți nevoit să luați o hotărâre tranșantă. Puteți să vă ascultați intuiția. Apar rezultatele eforturilor din ultima perioadă: câștiguri financiare și afirmarea în societate. Sunt șanse să vă cumpărați un obiect de valoare pe care vi-l doriți de multă vreme. Vă sfătuim să nu încercați nici o speculație.

Gemeni

Zi bună pe plan sentimental și social. În schimb, vă recomandăm să fiți prudent la serviciu și în afaceri. Nu este exclus să aveți mici probleme cu banii, dar nu este cazul să vă îngrijorați.

Rac

Se anunță o zi cu mari satisfacții în societate și pe plan financiar. După-amiază s-ar putea să plecați într-o călătorie neprevazută, în interes de familie. Verificați cu atenție actele și bagajele înainte de a porni la drum!

Leu

Traversați o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere. Este posibil să obțineți un câștig material important, dar nu fără efort. Cu partenerul de viață vă înțelegeți perfect. S-ar putea să mergeți într-o vizită la prieteni. Vă sfătuim să fiți cumpătat.

Fecioară

Sunteți plin de energie și aveți idei inspirate. Puteți avea satisfacții pe plan social și intelectual. Afacerile se pare că merg din plin, iar relațiile cu partenerii sunt bune. Vă recomandăm să fiți mai atent cu membrii familiei.

Balanţă

S-ar putea să intervină evenimente neprevăzute și, de aceea, este indicat să nu vă planificați nimic important. Vă reîntâlniți cu prieteni vechi, care vă invită să le faceți o vizită. Vă sfătuim să amânați întâlnirile de afaceri și călătoriile lungi în interes personal.

Scorpion

Aveți succes în toate activitățile casnice și vă bucurați de sprijinul întregii familii. Cei din jur vă apreciază pentru schimbările pe care le promovați în afaceri și în societate. Nu începeți mai multe treburi deodată și nu refuzați ajutorul prietenilor! În privința planurilor de viitor, este indicat să vă consultați cu partenerul de viață.

Săgetător

Începeți ziua hotărât să terminați o lucrare în casă. Un bărbat mai în vârstă din familie vă ajută cu bani, dar încearcă să-și impună punctul de vedere. Dacă nu vă străduiți să evitați o ceartă, riscați să rupeți relațiile. După-amiază primiți o veste bună de la o rudă apropiată.

Capricorn

Puteți avea un succes deosebit la întâlnirile de afaceri. Sunt bine aspectate și relațiile cu familia și prietenii. Dimineața vă întâlniți cu o persoană cu care nu v-ați văzut de mult timp. După-amiază vă ocupați de probleme familiale care nu suferă amânare. Vă recomandăm să țineți cont și de dorințele celor mici.

Vărsător

S-ar putea să aveți o mică neînțelegere cu partenerul de viață. Vă sfătuim să rezolvați această dispută cu blândețe. Spre seară, o vizită la prieteni vă poate readuce armonia în cuplu și buna dispoziție. Aveți grijă să nu dați ocazia unor scene de gelozie!

Peşti

S-ar putea să fiți puțin confuz, din cauza problemelor sentimentale. Nu vă încăpățânați să vă rezolvați singur toate problemele! Vă sfătuim să acceptați ajutorul celor apropiați. Apelând la înțelepciune, veți reuși să evitați o ceartă în familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus