Previziunile astrologice generale ale zilei:

Cuadratura Lunii cu Mercur favorizează idealismul şi deciziile pripite. Este posibil să apară neînţelegeri şi confuzii. Ar fi bine să vă amintiţi de zicala “măsoară de cinci ori şi taie o dată”.

serie-ok-79x794Berbec

Sunteţi dominat de sentimente contradictorii, iar situaţia financiară nu vă oferă prea multe motive de bucurie. O persoană mai în vârstă vă propune să vă asociaţi într-o afacere. Vă recomandăm să nu luaţi nicio decizie fără să vă consultaţi cu partenerul de viaţă. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune şi aveţi toate şansele să petreceţi o seară romantică.

Taur

S-ar putea să fiţi încordat din cauza colaborării dificile cu un partener de afaceri. Este indicat să amânaţi orice decizie în privinţa investiţiilor, pentru că aveţi dificultăţi de concentrare. Ascultaţi sfaturile unei persoane cu experienţă în afaceri!

Gemeni

Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă fizică şi intelectuală. Vă sfătuim să nu vă asumaţi niciun risc, pentru că nu aveţi prea multe şanse de reuşită. Răbdare şi calm!

Rac

Neînţelegerile cu persoana iubită vă fac să acceptaţi fără ezitări o ieşire cu prietenii. Vă sfătuim să nu exageraţi pozând în victimă. S-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă cucereşte imediat. Vă recomandăm să nu va pripiţi şi să nu luaţi nicio decize în privinţa relaţiilor sentimentale. S-ar putea să greşiţi într-un mod ireparabil.

Leu

Nu vă ajung banii pentru o excursie sau o călătorie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Se pare că nu reuşiţi să-i explicaţi situaţia suficient de convingător. Vă sfătuim să ascultaţi şi părerile celor din jur şi să nu mai fiţi atât de cârcotaş.

Fecioară

La serviciu, s-ar putea să fiţi agitat din cauza unei decizii pripite a şefului. Vă recomandăm să vă temperaţi nervozitatea, altfel riscaţi să vă complicaţi situaţia. Discutaţi calm cu persoană iubită, că să nu daţi ocazia unor certuri!

Balanţă

Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Dacă nu vă controlaţi pornirile impulsive, puteţi avea probleme. O rudă mai în vârstă vă împrumută o suma mare de bani, pe care i-aţi cerut-o mai demult. După-amiază vi se propune o colaborare. Nu vă grăbiţi să acceptaţi!

Scorpion

Dimineaţă s-ar putea să fiţi cu capul în nori şi să neglijaţi problemele importante. Vă recomandăm să nu începeţi activităţi noi, pentru că s-ar putea să luaţi decizii greşite. Ar fi bine să vă gândiţi cu mai multă seriozitate la ce vă propuneţi să realizaţi.

Săgetător

Dimineaţă s-ar putea să vă pună pe gânduri o ceartă cu o persoană în vârstă. Întrebaţi-vă dacă aveţi o atitudine corectă faţă de cei din jur! Ar fi bine să fiţi mai prudent, că să nu declanșați un scandal. Menajați-vă sănătatea!

Capricorn

Plecaţi într-o călătorie în care cheltuiţi cam mult, dar puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental. S-ar putea să vă simţiţi foarte bine într-un grup, deşi nu v-aţi fi aşteptat.

Vărsător

Sunteţi dezamăgit de o persoană în care aţi avut mare încredere. Nu este sfârşitul lumii! Aveţi şi prieteni adevăraţi. Pe plan sentimental, traversaţi o perioada favorabilă. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o rudă din partea partenerului de viaţă.

Peşti

Dimineaţă, sunteţi confuz şi riscaţi să aveţi probleme atât pe plan social, cât şi financiar. Vă recomandăm să nu vă ocupaţi astăzi de afaceri. Relaţiile sentimentale merg bine, ceea ce vă menţine moralul ridicat. Spre seară, vă reveniţi şi comunicaţi mai uşor.

SURSA: eastrolog.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus