Sextilul Venus-Neptun aduce speranțe și optimism. Este un context favorabil momentelor de tihnă alături de cei apropiați. În această configurație planetară se pot pune la punct acțiuni cu caracter pozitiv.

serie-ok-79x794Berbec

Dimineața luați o decizie în urma căreia vi se schimbă tot programul. Este posibil să faceți pregătiri pentru o petrecere. Astăzi puteți să vă ocupați de problemele financiare, dar vă sfătuim să vă abțineți de la speculații. Dacă aveți de luat decizii importante, ascultați-vă intuiția!

Taur

Puteți avea întâlniri agreabile cu prietenii și cu rudele. După-amiază este posibil să aveți mici probleme de sănătate. Vă reveniți repede și vă recăpătați buna dispoziție. Fiți cumpătat în toate domeniile vieții!

Gemeni

Este momentul să concepeți proiecte ambițioase pe termen lung. Vă sfătuim să amânați o călătorie lungă în interesul familiei. După-amiază vă simțiți foarte bine în vizită la prieteni, împreună cu persoana iubită. Vă sfătuim să fiți cumpătat cu alcoolul.

Rac

Vă puteți ocupa de afaceri și aveți ocazia să terminați activități începute mai demult. Sunteți bine dispus și puteți lua decizii inspirate. Discutați mai mult cu prietenii și cu partenerul de viață și aveți grijă să vă respectați promisiunile!

Leu

Faceți impresie cu seriozitatea de care dați dovadă și sunteți căutat pentru sfaturi. Puteți să vă faceți planuri pe termen lung și să vă gândiți la investiții. Profitați de contextul favorabil de astăzi pentru a vă rezolva problemele importante! Vă sfătuim să nu neglijați viața de familie.

Fecioară

Astăzi sunt favorizate planurile de viitor și investițiile financiare. Este posibil să încasați banii pentru o lucrare încheiată recent. Vă recomandăm să vă menajați sănătatea și să vă odihniți mai mult. Ascultați sfaturile persoanei iubite!

Balanţă

Vi se împlinește dorința de a schimba ceva în relațiile parteneriale. Aveți încredere în forțele proprii și voință de a acționa. După-amiază vă simțiți foarte bine la o întâlnire cu prietenii. Vă sfătuim să nu monopolizați discuția.

Scorpion

Aveți un succes deosebit în afaceri. Puteți să încheiați contracte și să semnați documente oficiale. Relațiile cu colaboratorii sunt foarte bune. Vă sfătuim să aveti răbdare. Nu alergați după rezultate imediate, ca să nu aveți surprize!

Săgetător

După o serie de decepții pe plan social și sentimental, sunteți încântat de un succes neașteptat. Această schimbare de situație vă pune pe gânduri. Profitați de conjunctura favorabilă! Aveți grijă să nu vă dezamagiți prietenii! Spre seară aflați că urmează să plecați într-o delegație.

Capricorn

Sunteți plin de entuziasm și este momentul să vă faceți planuri pentru activități noi. Puteți să faceți investiții, să demarați o afacere sau să plecați la drum. Vă sfătuim să profitați de această conjunctură, pentru că puteți avea succes în orice domeniu. Evitați speculațiile de orice fel!

Vărsător

Zi bună pentru afaceri. Aveți mari șanse să redresați bugetul familiei. Sunt favorizate relațiile cu cei din jur. Colaborările decurg excelent. Vă sfătuim să nu neglijați odihna.

Peşti

Sunteți preocupat de problemele financiare. Puteți să câștigați foarte bine, mai ales dacă vă ajută și partenerul de afaceri. Vă sfătuim să fiți prudent, ca să nu aveți necazuri cu autoritățile. Ascultați sfaturile unei persoane cu experiență!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus