Sextilul Soarelui cu Uranus poate să aducă schimbări interesante și neobișnuite, să alunge rutina. Este o zi dominată de idei nonconformiste. Să nu vă mirați dacă vedeți că se petrec lucruri ciudate!

serie-ok-79x794Berbec

Aveți de gând să stați cu familia și să vă odihniți, dar nu reușiți. De dimineață, se ivesc o serie de probleme urgente. Nu vă este ușor, dar reușiți să vă descurcați cu bine. Spre seară, vă pregătiți pentru o călătorie în interes de familie, împreună cu partenerul de viață. Vă sfătuim să vă verificați bagajele de două ori. Aveți idei originale, pe care reușiți să le puneți în practică, cu ajutorul unei rude.

Taur

Ar fi bine să vă ascultați intuiția și să renunțați la o călătorie din care nu vă puteți alege decât cu pierderi. Astăzi aveți toate șansele să câștigați un premiu substanțial la un concurs. Vă sfătuim să vă păstrați calmul, pentru că numai astfel vă puteți valorifica talentul.

Gemeni

Puteți avea succes într-o activitate nouă, pe care o începeți împreună cu un prieten. După-amiază primiți o sumă importantă, care vă face să vă schimbați planurile. Vă sfătuim să nu neglijați problemele membrilor de familie, chiar dacă vă costă timp și bani. Ascultați-vă intuiția și evitați speculațiile!

Rac

Împreună cu persoana iubită, faceți planuri ce pot părea nerealiste, însă perseverența vă ajută să dovediți contrariul. După-amiază este posibil să vă certați cu o persoană mai în vârstă din familie, dar vă calmați repede, după ce vă dați seama că nu aveți dreptate. Vă recomandăm să nu neglijați odihna.

Leu

Stați mai bine cu banii și sunteți plin de entuziasm. Sunteți într-o formă fizică perfectă. Puteți să porniți o afacere sau să călătoriți, dar este o zi bună și pentru întâlniri romantice. Dacă vi se propune o colaborare, vă sfătuim să nu refuzați. Evitati speculațiile financiare!

Fecioară

Dimineața aveți un succes nesperat într-o scurtă călătorie de afaceri. Vă sfătuim să nu vă pierdeți răbdarea dacă lucrurile nu merg în ritmul care v-ar plăcea. Evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerii de afaceri! După-amiază reușiți să rezolvați o problemă sentimentală mai veche. Pe plan financiar nu aveți motive de îngrijorare.

Balanţă

Dimineața este posibil să primiți o sumă importantă, care vă prinde foarte bine. Poate să fie o moștenire sau plata pentru o colaborare. Puteți să vă faceți planuri de viitor. Dacă vă bate gândul să investiți într-o afacere, nu ezitați! Vă recomandăm să vă menajați sănătatea.

Scorpion

S-ar putea să vă schimbați complet programul, dar nu este cazul să vă faceți probleme, pentru că astăzi aveți noroc. O persoană mai în vârstă vă dă informații utile pentru a demara o activitate profitabilă. Vă sfătuim să vă consultați cu partenerul de viață. Evitați orice fel de speculații!

Săgetător

Primiți un cadou din partea unei persoane dragi din familie, de care vă bucurați în mod deosebit. Capacitatea de comunicare este excelentă și vă ajută să rezolvați o problemă financiară. În partea a doua a zilei, un prieten vă invită la petrecere. Vă sfătuim să fiți cumpătat.

Capricorn

În cursul dimineții, luați o decizie în urma căreia sunteți nevoit să vă schimbați programul. S-ar putea să fiți contactat de câțiva prieteni, cu care faceți pregătiri pentru o petrecere. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor financiare, dar vă recomandăm să evitați speculațiile de orice fel. Puteți să vă bazați pe intuiție.

Vărsător

Ușurința în comunicare favorizează relațiile cu cei din jur. Se întrevede o călătorie în interesul familiei. Puteți avea câștiguri mari din activități comerciale.

Peşti

Aveți succes într-o călătorie de afaceri. Vă sfătuim să aveți răbdare și să evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerii. În partea a doua a zilei, reușiți să rezolvați o problemă sentimentală mai veche. Din punct de vedere financiar nu aveți motive de ingrijorare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus