Trigonul Lună-Venus favorizează relațiile sociale și sentimentale. Vă puteți aștepta la o zi calmă, cu respect reciproc și fără conflicte. Relațiile de prietenie sau de parteneriat pe care le legai astăzi au șanse să fie serioase și durabile.

serie okBerbec

La o întâlnire cu prietenii, faceți cunoștință cu o persoană mai în vârstă, care vă va ajuta în afaceri. Puteți obține beneficiile materiale scontate, dacă evitați speculațiile de orice fel, mai ales cele financiare. În partea a doua a zilei, vă ocupați de îmbunătățirea relațiilor parteneriale.

Taur

Un prieten vă propune să vă asociați într-o afacere ce pare profitabilă. Nu vă grăbiți să luați o decizie! Vă sfătuim să analizați cu atenție propunerea, împreună cu partenerul de viață. De asemenea, ar fi bine să țineți cont de sfaturile unei rude mai în vârstă, cu experiență în domeniu.

Gemeni

Aveți rezultate deosebite pe plan social și afaceri. Vă sfătuim să dați dovadă de răbdare și să nu forțați lucrurile. Spre seară primiți o veste bună de la persoana iubită, în urma căreia viața dumneavoastră se schimbă complet.

Rac

Este posibil să plecați într-o călătorie în interes de serviciu, care va prilejui mari schimbări pe plan financiar. O persoană importantă vă destăinuie câteva secrete în domeniul afacerilor. Vă sfătuim să fiți prudent și să nu vă grăbiți în luarea unei decizii. Evitați speculațiile financiare, dacă nu vreți să aveți surprize neplăcute!

Leu

Relațiile cu anturajul sunt favorizate astăzi. În cursul dimineții vă întâlniți cu o veche cunoștință. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor sentimentale care vă frământă de mai mult timp. Puteți să vă bazați pe intuiție.

Fecioară

Zi favorabilă schimbărilor majore, mai ales pe plan social și sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, consolidarea relațiilor de prietenie și sentimentale. Este favorizată munca în echipă. Vă sfătuim să acceptați inițiativele colegilor de serviciu, pentru a rezolva repede o lucrare importantă.

Balanţă

Partenerul de viață vă oferă un cadou de care vă bucurați foarte mult. Un prieten de familie vă invită să petreceți după-amiaza împreună. Capacitatea de comunicare este excelentă. Reușiți să rezolvați o problemă partenerială cu care se confruntă o persoană mai tânără din anturaj.

Scorpion

Aveți posibilitatea să faceți schimbări importante pe plan social și în privința relațiilor sentimentale. Este un moment bun pentru a încheia contracte, iar investițiile pe care le faceți se vor dovedi rentabile. Relațiile cu partenerii de afaceri sunt foarte bune. Evitați speculațiile de orice fel!

Săgetător

În cursul dimineții primiți bani dintr-o activitate extraprofesională. De asemenea, o persoană mai în vârstă vă propune o nouă colaborare. În partea a doua a zilei, împreună cu persoana iubită, faceți planuri de viitor. Nu vă pripiți în luarea deciziilor!

Capricorn

Sunteți hotărât să începeți o nouă etapă în viața dumneavoastră socială și profesională. Azi sunt favorizate comunicarea, relațiile cu persoanele tinere și călătoriile în interes personal. Vă puteți baza pe intuiție, dar vă sfătuim să țineți cont și de părerile partenerului de viață. Fiți prudent în privința cheltuielilor!

Vărsător

Zi bună pentru a începe noi activități și pentru a face planuri de viitor. După-amiază sunteți tentat să cheltuiți mai mult decât vă permite bugetul familiei. Fiți cumpătat și consultați-vă cu partenerul de viață!

Peşti

Capacitatea de comunicare este excelentă și vă ajută să vă afirmați în societate. Puteți să începeți o nouă afacere, cu condiția să finalizați mai întâi lucrările deja începute. Relațiile cu membrii familiei sunt foarte bune. Nu luați decizii de unul singur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus