Previziunile astrologice generale ale zilei:

Conjuncţia Luna-Marte favorizează schimbările bruşte şi neplăcute şi escaladarea unor dispute pornite din nimic. De asemenea, generează o stare de nervozitate care poate conduce la accidente de tot felul. Fiţi calm şi rezervat şi evitaţi discuţiile în contradictoriu!

serie-ok-79x794Berbec

Un membru al familiei nu îşi respectă o promisiune în legătură cu o sumă de bani. Nu vă grăbiţi să îi faceţi reproşuri! S-ar putea să aibă motive obiective. Astăzi ar fi bine să daţi dovadă de mai multă flexibilitate în relaţiile cu prietenii şi familia.

Taur

Pe plan profesional, eforturile susţinute din perioada precedentă încep să dea roade. Din cauza atmosferei tensionate, relaţiile cu cei din jur pot avea de suferit. Vă sfătuim să amânaţi întâlnirile cu prietenii şi să evitaţi deplasările cu autoturismul, pentru că riscaţi să fiţi implicat în accidente.

Gemeni

Partenerul de viaţă vă face reproşuri neîntemeiate. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să evitaţi o confruntare. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie familiei şi, în special, partenerului de viaţă. Temperaţi-vă nervozitatea în discuţiile cu o persoană mai în vârstă din familie!

Rac

Împreună cu persoană iubita faceţi planuri planuri ce pot prea nerealiste, însă perseverenţă vă ajută să dovediţi contrariul. După-amiază este posibil să vă certaţi cu o persoană mai în vârstă din familie, dar vă calmaţi repede, după ce vă daţi seama că nu aveţi dreptate. Vă recomandăm să nu neglijaţi odihna.

Leu

Astăzi ar fi bine să evitaţi deplasările cu autoturismul. Există pericolul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie din vina dumneavoastră. Dacă totuşi sunteţi nevoit să conduceţi, fiţi cât mai atent, nu vă grăbiţi şi verificaţi starea tehnică a maşinii. Speculaţiile financiare sunt de evitat.

Fecioara

Aveţi de rezolvat multe probleme la locul de muncă, dar colegii nu se grăbesc să vă ajute. Dacă nu va stăpâniţi nervozitatea, riscaţi să faceţi afirmaţii pe care le veţi regreta. După-amiază este posibil să primiţi o veste neplăcută în legătură cu implicarea unui prieten într-un accident.

Balanţă

Deveniţi impulsiv din cauza unor neînţelegeri cu şeful direct. Fiţi prudent în afirmaţii! Vă sfătuim să vă stăpâniţi nervozitatea în discuţiile cu partenerul de viaţă, altfel riscaţi să tensionaţi atmosfera din familie.

Scorpion

În cursul dimineţii primiţi vestea pe care o aşteptaţi de mult timp, în legătură cu plecarea într-o călătorie în interes personal. Partenerul de viaţă vă reproşează că nu v-aţi ales bine momentul pentru această deplasare. După o discuţie aprinsă, s-ar putea să amânaţi călătoria sau chiar să renunţaţi.

Săgetător

Sunteţi cam irascibil din cauza stresului şi a oboselii acumulate. Evitaţi discuţiile în contradictoriu! Sunteţi predispus la unele probleme de sănătate şi chiar la accidente. Vă sfătuim să evitaţi călătoriile lungi şi întâlnirile de afaceri.

Capricorn

În cursul dimineţii, colaborarea cu un partener de afaceri vă dă dureri de cap. Totul porneşte de la bani: se pare că nu vă înţelegeţi în legătură cu o investiţie. Vă sfătuim să evitaţi disputele şi să căutaţi o soluţie comună. Dacă reuşiţi să evitaţi o ceartă, perspectivele afacerii sunt foarte bune.

Vărsător

Din cauza unor evenimente neprevăzute, nu vă puteţi respecta programul stabilit. Vă sfătuim să nu vă puneţi mari speranţe într-o afacere demarată recent. S-ar putea să fiţi dezamăgit. Amânaţi deciziile importante şi nu vă lăsaţi condus de impulsuri de moment!

Peşti

Începeţi o activitate care vă poate aduce avantaje materiale, cu condiţia să vă temperaţi spiritul critic. Este recomandabil să fiţi conciliant în discuţiile cu colegii de serviciu şi cu partenerul de viaţă. Orice dispută poate degenera într-un scandal. După-amiază vă vizitează un prieten de familie, care vă oferă un cadou.

 

SURSA: eastrolog.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus