Previziunile astrologice generale ale zilei:

Trigonul Soarelui cu Saturn aduce noroc în afaceri şi favorizează înţelegerile stabile şi contactele serioase. În general, permite o abordare mai serioasă a oricăror probleme. Pe plan sentimental, se manifestă mai multă stabilitate, deci riscul de conflicte este mai redus.

serie-ok-79x794Berbec

Dimineaţă sunt şanse să plecaţi într-o călătorie în interes personal, în care vă apropiaţi mai mult de persoana iubită. Este posibil să întâlniţi o persoană mai în vârstă care vă va ajută într-o afacere. Nu vă pripiţi! Cu calm şi cu răbdare, puteţi avea succes atât pe plan financiar, cât şi sentimental. Ar fi bine să vă odihniţi mai mult.

Taur

O rudă vă propune să vă asociaţi într-o afacere. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere şi nu puteţi să refuzaţi. Fiţi cumpătat, pentru că sunteţi predispus la probleme digestive!

Gemeni

Intenţionaţi de multă vreme să porniţi o afacere, dar astăzi nu este momentul potrivit. Riscaţi să faceţi greşeli din cauza nerăbdării. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu cei din jur. Relaţiile sentimentale sunt stabile şi este favorizată colaborarea cu persoanele mai tinere.

Rac

Pot surveni evenimente neaşteptate, care vă dau programul peste cap. S-ar putea să aveţi musafiri din altă localitate sau să fiţi nevoit să plecaţi în vizită. Un prieten cu experienţă vă dă sfaturi utile pentru afaceri.

Leu

Sunteţi hotărât să puneţi la punct detaliile unei afaceri şi să începeţi o viaţă nouă. Puteţi fi optimist, pentru că aveţi şanse mari de reuşită. Relaţiile sentimentale decurg fără probleme. Vă sfătuim să acordaţi atenţia cuvenită unei rude mai în vârstă.

Fecioara

Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin şi în afaceri. Familia şi colaboratorii vă apreciază iniţiativele. Puteţi să vă faceţi planuri de viitor, dar vă recomandăm să nu începeţi mai multe treburi deodată. Ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă!

Balanţă

S-ar putea să vă schimbaţi programul pe neaşteptate. Nu vă îngrijoraţi, nu este nimic grav! După-amiază sunteţi invitat la o petrecere, unde faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită. S-ar putea să descoperiţi că aveţi multe în comun. Puteţi să ţineţi cont de intuiţie.

Scorpion

Sunteţi foarte pragmatic şi intenţionaţi să porniţi o afacere la care va gândiţi de mult timp. După-amiază, un prieten vă propune un nou loc de muncă. Vă recomandăm să nu luaţi nici o decizie până când nu analizaţi oferta în detaliu. Consultaţi-vă şi cu partenerul de viaţă!

Săgetător

Aveţi şanse să începeţi o activitate care vă va aduce mari satisfacţii financiare. Tot ce începeţi azi va avea trăinicie. Vă recomandăm să fiţi mai tolerant, pentru că riscaţi să vă certaţi cu cei apropiaţi. Evitaţi speculaţiile!

Capricorn

La o întâlnire cu prietenii, faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă ajută să porniţi o afacere. Visele vi se pot îndeplini, dar vă sfătuim să evitaţi orice fel de speculaţii. După-amiază s-ar putea să aveţi mici probleme. Totul se rezolvă uşor, important este să nu vă enervaţi. Relaţiile parteneriale sunt deosebit de bune.

Vărsător

Nu este momentul să mergeţi în vizită la prieteni. Cu partenerul de viaţă vă înţelegeţi foare bine şi aveţi ocazia să petreceţi momente plăcute. Puteţi să faceţi împreună planuri de viitor. După-amiază s-ar putea să vi se propună o colaborare. Nu acceptaţi fără să negociaţi!

Peşti

Zi bună pentru afaceri. Puteţi avea succes într-o activitate nouă. S-ar putea să plecaţi într-o călătorie în care obţineţi satisfacţii pe plan financiar şi sentimental. Vă sfătuim să ţineţi cont de sfaturile unei persoane cu experienţă în afaceri.

SURSA: eastrolog.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus