serie-ok-79x794Berbec

Este posibil să treceți printr-o perioadă mai dificilă pe plan sentimental. Din fericire, aveți o mare capacitate de comunicare, grație căreia reușiți să puneți lucrurile la punct. Vă sfătuim să nu exagerați în privința problemelor de care vă loviți pe plan social. Fiți mai atent la ce afirmații faceți în public!

Taur

Dimineața s-ar putea să suferiți o dezamăgire în dragoste. Vă sfătuim să amânați întâlnirile de afaceri, pentru că sunteți prea tulburat. Exprimați-vă cât mai clar, ca să nu fiți înțeles greșit! Încercați să nu mai fiți atât de orgolios!

Gemeni

Traversați o perioadă favorabilă, în care se pare că vă reușește orice. Totuși, vă sfătuim să vorbiți clar, pentru a nu lăsa loc de neînțelegeri. Aveți puțină răbdare! Banii pe care îi așteptați vor veni în curând.

Rac

Dimineața aveți tendința să criticați pe toată lumea și nu vă convine nimic. S-ar putea să vă enervați pe un partener de afaceri sau pe șeful direct. Vă sfătuim să vă păstrați calmul. Evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii și cu persoana iubită!

Leu

Nu este momentul să începeți activități noi, pentru că riscați să nu le puteți duce la capăt. Limitați-vă la strictul necesar! Chiar dacă aveți multe de rezolvat, vă sfătuim să nu vă încăpățânați. Ar fi bine să vă concentrați asupra problemelor sociale și sentimentale.

Fecioară

Dimineața s-ar putea să fiți indispus din cauza unor probleme financiare și sentimentale. Vă recomandăm să acordați mai multă atenție relațiilor sociale și căminului. După-amiază sunteți invitat într-o vizită la prieteni. Nu ezitați, pentru că s-ar putea să cunoașteți o persoană importantă!

Balanţă

Reușiți să rezolvai problemele sentimentale. Cu puțină tandrețe, puteți pune capăt multor tensiuni. Pe plan financiar nu prea aveți motive de satisfacție. Totuși, puteți fi optimist. După-amiază, o rudă mai în vârstă vă dăruiește o sumă importantă de bani.

Scorpion

Relațiile sentimentale pot avea de suferit astăzi, din cauza confuziei care vă marchează. Vă recomandăm să nu exagerați importanța problemelor sociale. Nu vă certați cu colegii de serviciu! Vă puteți regăsi buna dispoziție într-o vizită la prieteni sau la rude, împreună cu partenerul de viață.

Săgetător

Nu vă ambiționați să rezolvați singur problemele casei! S-ar putea să întâmpinați dificultăți serioase, așa că e mai bine să acceptați ajutorul familiei. Un bărbat mai în vârstă vă dă sfaturi valoroase pentru a clarifica o neînțelegere cu persoana iubită.

Capricorn

S-ar putea să începeți ziua cu un sentiment de profundă nemulțumire, pentru că nu reușiți să plecați într-o călătorie de afaceri. Încercați să vă controlați! Cei din jur nu sunt obligați să vă suporte ieșirile. Vă recomandăm să acordați mai multă importanță problemelor sociale și sentimentale.

Vărsător

O femeie din anturaj vă poate ajută să vă clarificați sentimentele contradictorii care nu vă dau pace. Păstrați-vă optimismul, pentru că perioada dificilă pe care o traversați este trecătoare! După-amiază aflați că s-ar putea să plecați într-o călătorie în străinătate.

Peşti

Aveți tendința de a exagera, atât în privința relațiilor sentimentale, cât și în ceea ce privește afacerile. Ar fi bine să vă temperați, pentru că riscați să vă îndepărtați prietenii. Vă recomandăm să nu fiți egoist și să întindeți o mână de ajutor celor care au nevoie. Nu vă neglijați sănătatea!

SURSA: eastrolog.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus