Se anunță o săptămână tensionată, plină de încercări pentru zodii.

Berbec

Ai grijă în ce te bagi, pentru că trece un oarecare risc prin calea ta. Ești tentat să accepți o situație stânjenitoare, un mare compromis sau chiar să te abați de la litera legii pentru a obține un oarecare rezultat, dar tot ce se ridică pe seama unor fapte nu tocmai corecte, e greu de crezut că va dura.

Rămâi surd la ispitele periculoase spre care ești atras, pentru că vei regreta mai apoi că te-ai băgat singur în gura lupului. Chiar dacă, pe moment, ajungi acolo unde ți-ai propus, evitând adevărul, într-o zi acesta tot va ieși la iveală și se va descoperi fapta ta nu tocmai corectă, deci mai bine nu accepți!

Și alții ar putea câștiga ceva de la tine pe căi incorecte, deci, pe cât de atent trebuie să fii la faptele tale, pe atât de prudent trebuie să rămâi când cineva umblă cu cioara vopsită pe lângă tine. Să nu cumva să pici în capcana unor lingușeli sau gesturi mincinoase!

Taur

Nimic nu durează veșnic, și chiar dacă acum ți se pare că vâslești fără direcție de o veșnicie, de fapt nu a trecut chiar atât de mult pe cât ai fi tentat să spui.

Așa e, când lucrurile nu merg așa de bine, ele par fără sfârșit, ți se pare că ai fi blocat în acea capcană de ani de zile, dar totul are un sfârșit. Se apropie finalul acelei etape lungi de suferință și probleme, deci nu mai spune că nenorocirile la tine nu se mai termină. Ba da, totul are un sfârșit, oricât ar dura… Ca atare așteaptă-te acum, finalmente, la finalul problemelor tale, ajungi la liman și efortul tău de a lupta cu problemele se încheie în cele din urmă.

Bucură-te că s-a dus perioada nefastă și bucură-te că nu ai fost singur în tot acest timp, ci cineva ți-a ținut companie și ți-a ridicat moralul la greu. A venit vremea să-i mulțumești sau să faci și tu același lucru pentru el, în schimb, stându-i tu lui alături la greu.

Gemeni

Este o săptămână de top, toate îți merg ca pe roate. Ai șansa să te remarci prin tot ce faci, tot ce spui, tot ce știi, iar succesele s-ar putea ține lanț pe mai multe planuri.

Profesional ai șansa de a lucra asupra la un proiect care îți face plăcere, pentru care ești foarte bine pregătit și care te poate propulsa foarte repede în fruntea oricărui tip de clasament. Dacă ai de trecut prin competiții, concursuri, examene sau confruntări profesionale importante, ai toate șansele să fii printre cei aleși, deci luptă, scoate la iveală tot ce știi și dă serios din coate.

Și în iubire te-ai putea remarca mai ușor în ochii sexului opus, dai impresia că știi ce vrei, arăți bine, te simți bine, te pricepi la cuvinte frumoase, și ai marea șansă de a cuceri inima cuiva.

Sau invers, tu să fii atras de cineva nou apărut în calea ta. Mai greu va fi în cazul în care în viața ta deja există cineva și noua șansă sentimentală te cam pune în dificultate cu întrebarea: pe cine să alegi?

Rac

Pornești o acțiune de lungă durată, ale cărei rezultate nu se vor arăta imediat, ci undeva într-un viitor ceva mai îndepărtat. Deși poate răbdarea ta va fi pusă din greu la încercare până vei ajunge la capăt, ești conștient că trebuie să te implici serios în acest proiect, convins că ești pe calea cea bună către rezultatele visate.

Nu contează cât va dura – 3 săptămâni, 3 luni sau 3 ani de acum înainte – ci merită să aștepți și să clădești totul pas cu pas, etaj cu etaj, etapă cu etapă. Cu fiecare nou succes adunat pe parcurs, tu mai adaugi ceva la bagajul tău de cunoștințe și de experiențe, de aceea se poate spune că e un beneficiu faptul că ai mult de mers până acolo.

Resursele mai apar și pe parcurs, după câte o nouă etapă încheiată, pentru că acum, la start, nu deții chiar toate datele necesare. Ele vor mai veni și de acum înainte, de aceea e bine să accepți acest ritm de înaintare ceva mai lent. Crești cu zi ce trece deci bazează-te pe principiul: încetul cu-ncetul se face oțetul.

Leu

Ia legătura cu lumea, ieși în societate, socializează, discută, fă-ți prieteni noi, pentru că tot ce ai nevoie vine spre tine prin intermediul oamenilor cu care ai ocazia să intri în contact. De peste tot se ivesc sfaturi bune, informații folositoare, ponturi demne de urmat, pentru că, deși știi și deții multe, mai vin spre tine noi și noi daruri și cum ar ajunge la tine dacă nu prin tot felul de mesageri?

Îi poți considera salvatorii tăi, eroii tăi, mesageri divini parcă, deoarece tot ce au oamenii pe care îi întâlnești acum de oferit este în beneficiul tău.

Nimic nu e mai prețios decât să te afli în medii cât mai populate, înconjurat de cât mai multe persoane, și vei ști să te folosești – în sensul bun al cuvântului – de prezența lor, de propunerile lor, de informațiile lor, de ideile lor. Ca atare poți spune că norocul tău, săptămâna aceasta, vine de la lume!

Fecioară

Iubirea cere multe de la tine: răbdare, timp, toleranță, efort, ca într-o construcție lentă, pas cu pas. Dacă te-ai grăbi, poate nici nu te-ai bucura pe deplin de fiecare etapă pe care relația trebuie să o parcurgă, de aceea e bine să faci pași mici în amor. Ca pe vremuri, e nevoie de acea curte pe care trebuie s-o faci înainte de a cuceri inima cuiva.

Oricum nici nu ești adeptul cuceririlor rapide, nici a relațiilor legate peste noapte, ca atare simți că de data aceasta timpul lucrează în avantajul tău și al relației la care îți aduci serios contribuția. Ai convingerea că te îndrepți într-o direcție bună și arăți, prin angajamente cât se poate de clare, că ești pregătit pentru acest drum lung.

Bucură-te deci de timpul petrecut împreună pe parcurs, de felul în care se iubirea se înfiripă între voi, pentru că orice încercare de a ajunge prea repede la un alt nivel nu ar fi deloc în beneficiul unei relații solide și de viitor. S-ar stinge repede magia, ar arde repede combustibilul și apoi ce va rămâne?

Balanță

Nu sta să tot analizezi o problemă pe toate părțile, mai ales dacă nici nu mai este valabilă. Mai lasă și tu regretele deoparte, uită, iartă, închide sipetul cu amintiri, pentru că ești tentat să scoți de la naftalină doar amintirile triste, eșecurile, pierderile, golurile, mâhnirile, problemele de demult pe care nu ai reușit să le rezolvi cândva.

Acum e vremea să găsești soluții la acele probleme, deci nu e momentul să treci în revistă ce prost au mers lucrurile, odinioară, ci să descoperi ce ușor le poți repara acum! O idee salvatoare poate veni oricând, deci folosește-te de ea acum, când se ivește, pentru a repara acea situația care te macină încă precum o obsesie.

Poate vine prin intermediul unui sfat, a unei idei apărute peste noapte, a unei informații pe care ți-o amintești, deci stai atent la tot ce vine la tine pe diverse căi, pentru că informația e deja în drum spre tine. Totul e să fii tu pregătit s-o primești, pentru că dacă spui mereu doar ”imposibil”, atunci imposibil va fi și să auzi la timp soluția care îți este direct adresată.

Scorpion

Te simți blocat într-o situație neplăcută, într-o problemă care te-a luat prin surprindere, care a picat în calea ta ca un trăsnet și te-a cam găsit cu garda jos. Deși tu ești una dintre puținele zodii care știu să gestioneze bine situațiile de criză picate din senin, dar nu și se data aceasta.

Acum nu știi ce să faci, nu ai soluții, n-ai idei, ai rămas fără replică și, în loc să faci un efort să cauți repede o rezolvare, stai și analizezi pe toate părțile, căutând vinovați.

Nu sursa problemei contează acum – cine și ce a făcut – ci ce trebuie să faci repede pentru a ieși din impas. Ar dura prea mult să refaci totul, deci, în situația de față, ajunge să te folosești de ruinele proiectului prăbușit și să construiești mai departe pe același fundament.

Nu te gândi la un abandon, nu e un eșec aici, ci doar o schimbare de macaz din mers, pentru că, în loc să refaci totul din nou, e suficient să salvezi ce se mai poate și să încerci o altă variantă. Aici e nai greu: să găsești alternativa, ca să nu rămâi blocat în acel punct mort.

Săgetător

Unii te critică fără să se afle în treabă și, prin judecata lor cam aspră, îți taie ție tot elanul. Riști ca și de data aceasta, din cauza intervenției deplasate a unui neavenit, să-ți strici tu toate planurile.

Nu ține cont de astfel de critici nepricepuți, că habar n-au ce spun, ci continuă ce ai început, așa cum știi tu mai bine. Că uneori criticile pot fi constructive, așa e, deci, dacă există ceva ce merită ascultat în ceea ce ți se reproșează, fă-o, dar dacă tu consideri că acuzele aduse sunt nejustificate, nemeritate, răutăcioase, răuvoitoare și nedrepte, mai bine te prefaci că nici nu le-ai auzit.

Unii nu știu altceva decât să destrame visele altora, și dacă te prind cumva într-un moment negativ (delăsare, oboseală, stres, depresie, pesimism) e clar că încercările lor chiar vor avea efect aspra ta. Cel mai bine e să discerni clar dacă au sau nu dreptate, căci aici e greul: să-ți dai seama dacă tu chiar te faci vinovat de ceea ce ți se aruncă acum, atât de dur, în cârcă.

Capricorn

E vremea unui nou început, ești pregătit de o aventură proaspătă, și ai mari așteptări de la ceea ce te așteaptă la final. Deși e cale lungă până vei culege roadele, ești convins că ele vor fi dintre cele mai bune. Vor fi rezultate palpabile, numărabile, materiale, concrete, poate chiar cu o oarecare componentă financiară, de aceea ești dispus să faci tot ce-ți stă ăn putere pentru acest mare proiect.

E o provocare interesantă, care va necesita resurse imense din partea ta – energie, timp, voință, determinare, răbdare, concentrare, forță fizică, informație solidă – dar important e să pornești acest drum cu încredere deplină că totul va ieși foarte bine.

Că e o afacere, că e o activitate productivă, că e un mare plan profesional, că e o relație de viitor, merită să investești tot ce ai mai bun în tine pentru acest nou sens care ți se deschide în fața ochilor. Sună promițător, e pe placul tău, e pe șablonul pregătirii tale, deci deții tot ce e nevoie pentru un final de răsunet!

Vărsător

Ai șansa de a te întoarce cumva în timp, poate în acele vremuri în care studiai. E ca și cum ai învățat cândva o lecție pe care ai uitat-o, iar acum ai ocazia să revezi toată materia de demult. De voie sau de nevoie, faci un ocol înapoi pentru o recapitulare sau o corijență târzie, pentru că atunci, cândva, ai cam trecut ca gâsca prin apă…

Poate te întâlnești cu persoane care au jucat un rol major în trecutul tău – profesori de liceu, învățătoarea, foști colegi – cu acele persoane care te-au învățat ceva, care au stat la baza celui care ești acum, și e vremea cea mai bună să le arăți acum, peste ani, ce ai devenit. E vremea mulțumirilor sau a recunoștinței, a reamintirii unui sfat primit demult și pe care nu ai avut, până acum, prilejul să-l urmezi sau să-l pui în aplicare.

Trecutul e cel mai bun profesor, deci aruncă o privire înapoi să descoperi ce ai uitat, ce s-a șters cu buretele, ce s-a acoperit de praf printre amintiri, pentru că ai acum nevoie exact de acea informație salvatoare. O deții deja, totul e s-o scoți de la naftalină!

Pești

Parcă toate merg de-a-ndoaselea, dar e doar o senzație greșită, pentru că nu condițiile îți sunt defavorabile, ci tu ești cel care spune NU la orice apare. Pentru că nu e chiar ușor să accepți ceea ce ți se  oferă, preferi să respingi soluțiile, să trântești ușa în nas șanselor bune, să te retragi în carapacea ta și să spui că ești un ghinionist, că ție oricum nu-ți iese nimic, dar nu cumva exagerezi?

Poate da, ceea ce ți se propune acum e o provocare cam mare pentru starea în care te afli și nu e deloc la îndemâna ta să spui da, dar dacă totuși ieși din zona de confort și te implici, oricât de dificil ar părea, vei vedea că totul începe să se așeze exact așa cum trebuie.

Ca atare, dacă ceva nu merge bine zilele acestea, nu ceilalți au ceva cu tine, nici nu te-a părăsit norocul, așa cum ai fi tentat să crezi, ci doar nu știi să profiți de ceea ce ți se oferă. Da, o fi greu, nu-ți dă nimeni pe tavă soluția, e nevoie și de un oarecare efort pentru a te folosi de ceea ce se ivește în calea ta, deci cel mai greu e să iei taurul de coarne și să spui cu tărie: da, accept provocarea.  Fie ce-o fi!

Sursa: acvaria.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus