Opoziţia dintre Neptun şi Venus poate amplifica tensiunile sentimentale până la conflicte serioase.

De asemenea, se manifestă dorinţa de a schimba anumite obiceiuri şi atitudini. Puteţi începe prin a fi mai tolerant.

Berbec

Vă simţiţi în formă şi aveţi mari şanse de reuşită pe toate planurile. Aveţi tendinţa de a fi capricios, ceea ce poate determina o răcire a relaţiilor cu persoana iubită.

Nu vă grăbiţi să vorbiţi şi să acţionaţi! Vă sfătuim să acceptaţi sprijinul unei rude mai în vârstă.

Taur

Reuşiţi să vă faceţi remarcat în societate. Farmecul personal vă ajută să încheiaţi afaceri profitabile pe termen lung.

Vă sfătuim să nu fiţi cusurgiu cu partenerul de viaţă, pentru că riscaţi să vă certaţi. Evitaţi speculaţiile financiare!

Gemeni

Aveţi o creativitate ieşită din comun. Încercaţi să o folosiţi la serviciu şi în afaceri! Vă recomandăm să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă.

Relaţiile sentimentale pot fi foarte bune dacă nu îi faceţi reproşuri nemeritate persoanei iubite.

Rac

S-ar putea să aveţi dificultăţi pe plan sentimental şi financiar. Nu vă enervaţi! Aveţi şanse să o scoateţi la capăt dacă reuşiţi să vă păstraţi calmul.

Vă sfătuim să ascultaţi sfaturile prietenilor apropiaţi.

Leu

Survin evenimente neprevăzute care pot să vă dea peste cap toate planurile. S-ar putea să plecaţi într-o delegaţie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă.

Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să fiţi mai înţelegător.

Fecioară

Dovediţi că sunteţi perseverent şi pus pe fapte mari. La serviciu, vă recomandăm să evitaţi discuţiile care pot duce la certuri.

Vă înţelegeţi foarte bine cu copiii şi cu persoanele mai tinere din anturaj. Vă sfătuim să nu faceţi promisiuni pe care nu sunteţi sigur că le puteţi respecta.

Balanţă

Se anunţă o perioadă foarte bună, cu realizări importante pe plan social şi material. Profitaţi de şansele care vi se oferă, dar nu forţaţi lucrurile!

Aveţi ocazia să plecaţi într-o călătorie neprevăzută. Vă sfătuim să nu ezitaţi, pentru că puteţi întâlni o persoană de la care aflaţi lucruri importante cu privire la o afacere.

Scorpion

Pot avea loc evenimente deosebite, care vă schimbă viaţa în bine. Munciţi serios şi reuşiţi să vă afirmaţi pe plan social şi profesional.

Luaţi o decizie importantă într-o problemă sentimentală. Vă recomandăm să ţineţi cont de intuiţie, dar şi de sfaturile unui prieten.

Săgetător

Aveţi un succes deosebit într-o călătorie de afaceri. Vă sfătuim să fiţi îngăduitor cu cei care vă însoţesc.

Nu fiţi îngrijorat din cauza situaţiei financiare! Banii vor apărea la momentul oportun. Reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche.

Capricorn

S-ar putea să fiţi cam iritat. Riscați să vă purtați nepotrivit cu persoana iubită şi să declansati o ceartă. Vă sfătuim să evitaţi afacerile şi întâlnirile cu prietenii.

O persoană mai în vârstă vă apreciază decizia de a vă îngriji sănătatea.

Vărsător

Munciţi cu atâta entuziasm, încât reuşiţi să atrageţi invidia colegilor. Faptul că acordaţi o mare importanță carierei poate duce la discuţii cu persoana iubită.

Vă sfătuim să fiţi mai înţelegător partenerul de viaţă. Clarificaţi cu răbdare orice neînţelegere!

Peşti

Dorinţa de câştiguri materiale vă face să neglijaţi relaţiile sentimentale. Nu este exclus chiar să vă certaţi cu partenerul de viaţă.

Vă sfătuim să nu luaţi decizii pripite. Căutaţi un compromis între planul financiar şi cel sentimental! Este posibil să mergeţi într-o vizită la rude.

eastrolog.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus