CAPRICORN – O să va consultaţi cu partenerul de cuplu în privinţa unui eveniment festiv care va avea loc în curând, prin martie, aprilie. O să revedeţi nişte prieteni cu care vreţi să desfăşuraţi activităţi recreative, să stingeţi relaţiile că să aveţi grupul vostru, să ştiţi pe ce oameni puteţi conta, la o adică.
VĂRSĂTOR – E posibil să primiţi o recompensă pentru ce aţi muncit sau poate la şcoală vi se recunosc nişte merite. Oţi fi găsit ceva tentant pe care să daţi banii şi poate o să treceţi la fapte, nu lăsaţi să va scape printre degete o astfel de ocazie, o fi vreun chilipir.
PEŞTI – Întâlnire deconectantă, ieşiţi la o şuetă cu prietenii, vedeţi un film, o să va mai îngrijiţi şi voi să va destindeti cumva. Se pare c-o să reluaţi drumul actelor, să luaţi semnăturile fără de care nu puteţi capătă un statut şi să treceţi la alt nivel salarial, poate.
BERBEC – Poate vine cineva diseară pe la voi, dacă nu cumva aveţi chef de ieşit pe-afară şi-i convocaţi şi pe prieteni la o cafea. O să primiţi abia acum o mărire de salariu, deşi cererea aţi înaintat-o şefilor cu vreo câteva luni în urmă şi e bine şi-aşa.
TAUR – Se vine cu o oferta de lucru şi numai voi o să ştiţi dacă merită să va hazardati sau dacă va duceţi la ceva sigur. La voi tot sfera sentimentală e luminată şi o să va găsiţi sufletul pereche şi-o să aflaţi cât de mult îşi doreşte partenerul s-aveţi copii.
GEMENI – O să se mai topească zidul de gheaţă dintre voi şi ceilalţi şi o să comunicaţi aşa cum eraţi obişnuiţi. O să primiţi un răspuns afirmativ de la o banca, referitor la creditul pe care l-aţi cerut în toamna şi o să puteţi da avansul pentru o locuinţa sau o maşină.
RAC – Poate reuşiţi să menţineţi armonia în relaţia de cuplu, e nevoie de linişte, toleranţă, să va protejaţi de presiunile din exterior. Banii pe care-i aşteptaţi ar trebui să apară şi să va vină şi noi oferte de lucru de pe urmă cărora veţi primi, în continuare, bani.
LEU – E posibil să va deranjeze câte ceva la serviciu, dar o să va pliaţi pe cerinţele de moment şi-o să fie perfect. Va puteţi pune în valoare un talent, să vi-l mai şlefuiţi, dacă îl exersaţi deja şi să luaţi şi bani, la un moment dat, dacă lucrurile merg bine.
FECIOARĂ – Se pare că va gândiţi serios la căsătorie şi o să strângeţi bani şi faceţi strategii, căutaţi locaţia potrivită. Aţi putea definitivă un contract şi să va asiguraţi banii pe anul în curs, aşa cum la fel de bine le puteţi dezvoltă pe cele existente, să va relansaţi în forţă.
BALANŢĂ – O stare de fascinaţie, poate va pică cu tronc cineva care va avea toate şansele să devină un partener de cuplu stabil. Poate organizaţi un eveniment pe linie de serviciu şi o să luaţi legătură şi cu străinătatea, poate vine de-acolo o sponsorizare care v-ar salva dintr-un impas financiar.
SCORPION – Va puteţi reface o relaţie de cuplu, o căsnicie, dacă flacăra iubirii nu s-a stins şi vreţi să mai încercaţi în continuare. Se pare c-o să puteţi recupera nişte bani şi-o să aveţi pentru cheltuielile lunare, plus impozitele şi taxele pe care le plătiţi, poate, la începutul anului.
SĂGETĂTOR – Întâlnire cu cineva de care o să va ataşaţi sufleteşte, dar nu imediat, ci, aşa, în timp, altfel decât de obicei. O să revizuiţi un contract şi puteţi merge mai departe dacă aţi fost mulţumiţi sau aşteptaţi să vi se ofere altceva care să va rotunjească veniturile.

stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus