Leii sunt în fața unei noi eventuri, balanțele trebuie să facă față unor situații dificile. Ție ce îți rezervă astrele?

BERBEC:

Comunicarea merge mai anevoios, deși ai avea multe de zis. Nu prea găsești cuvintele potrivite, adeseori preferi să taci decât să spui ceva ce ar putea deranja pe cineva sau ți-ar putea provoca neplăceri în relație cu lumea. Nu tăcerea e soluția problemelor, ci trebuie să găsești în tine forța de a-ți înfrânge teama de a-ți exprima propriile opinii.

Dacă găsești persoanele potrivite care să știe să asculte și să te îndemne la un dialog deschis, vei depăși cu bine și acest mic handicap. Totul e să dai peste un om care nu-ți taie elanul, nu refuză dialogul, nu-ți răspunde monosilabic (sau deloc),  nu-ți pune pumnu-n gură ori de câte ori ai vrea să-ți spune punctul de vedere.

Caută o astfel de persoană deschisă la dialog și care să înțeleagă că suferi de un oarecare blocaj. Ai curaj să spui ce vrei, ce dorești, ce gândești, nu ține în tine, pentru că cineva vine spre tine cu soluții, idei și sfaturi bune. Întreabă!

TAUR:

Conștiința ta are un cuvânt puternic de spus în situația de față, și ea îți transmite că există o singură cale de a trece peste un anumit impas: schimbarea de direcție. Nu poți lăsa lucrurile să continue în același fel ca înainte, ci e nevoie să iei serios taurul de coarne și să alegi o altă cale. Poate nu e ceva ce inima ta și-ar dori, dar mintea spune că e cel mai bun lucru în acest moment.

Spune adio, închide capitolul, nu mai privi înapoi și alege noua cale fără teamă, convins că faci ceea ce trebuie.

Da, e o chestiune care trebuie făcută, și când e vorba de trebuie, nu e ușor de luat decizia! Știi cum se spune: dacă e musai, cu plăcere! Așa faci și tu acum, alegi această nouă cale pentru că știi că moral, etic, legal, politic – spune-i cum vrei! – așa e bine, deci nu te mai gândi la ce lași în urmă, ci la ceea ce te așteaptă după!

GEMENI:

Ca să depășești cu bine o problemă, ar fi nevoie să spui nu unui regim de viață, unei atitudini greșite, unei relații nocive. De exemplu să renunți la fumat, să te abții de la anumite alimente, să stai departe de o dorință nepotrivită… ceea ce pare greu în acest moment.

Ești sfătuit că așa ar fi cel mai bine, dar tu parcă ai rezerve, îți pui tot felul de întrebări cu privire la deciziile pe care trebuie să le iei. Vindecarea ta depinde de această decizie – de a spune nu acelei tentații – și când e vorba de vindecare, te poți gândi la orice fel de vindecare: a corpului, a sufletului, a minții, a unor probleme cu care te confrunți, a unor relații care scârțâie.

Capacitatea ta de a nu te băga singur în gura lupului te va ajuta să depășești cu brio momentul acesta dificil, deci învață să spui nu acelor lucruri care știi și tu singur că nu-ți fac bine. Greu e primul pas, pe urmă te vei obișnui cu alegerea făcută!

RAC:

Pretențiile tale sunt foarte ridicate, poate chiar prea ridicate pentru puterile tale de a duce la bun sfârșit un anumit proiect. Aștepți enorm de la ceea ce faci acum, dar nu-ți dai seama că întotdeauna mai e loc de învățat.

Acceptă sfaturile care vin de la ceilalți, ideile altora, părerile altora, pentru că nu le știi tu chiar pe toate. Dacă ești atent la toate informațiile folositoare care vin spre tine sub diverse forme și pe diverse căi, vei mai putea adăuga o cărămidă la ceea ce clădești acum, pas cu pas.

Perfecțiunea crește cu fiecare nou aspect pe care îl primești și îl pui în aplicare, deci nu insista că tu le știi pe toate sau că știi și singur ce ai de făcut. Dacă ești deschis la schimbul de idei și de informații, ai numai de câștigat iar ceea ce te așteaptă la capăt nu poate fi decât… perfect. Așa cum dorești!

LEU:

Ești în fața unei noi aventuri care, momentan, nu prea știi încotro duce. Ești totuși dornic să pornești la drum, curios, entuziast, ca la orice început de drum, și ești gata să investești tot ce ai mai bun pentru succesul final.

E cale lungă până la capăt, ești conștient de asta, dar cât timp interesul tău se menține la cote maxime și cât timp te implici total în ceea ce ai de făcut, rezultatele nu pot fi decât excelente. Partea bună e că, pe parcurs, apar tot felul de informații noi care te motivează și mai tare, deci nu ai de ce să scazi ritmul de evoluție.

La fiecare pas, culegi succese unul după altul, iar aceste mici realizări de pe parcurs sunt combustibilul cel mai potrivit pentru a merge mai departe. Abia aștepți să ajungi la destinație, dar până atunci pui cărămidă după cărămidă pentru ceea ce vei culege la capăt. Dacă mai vin și stimulente din jur, cu atât mai bine!

FECIOARA:

Ești în miezul unui proces de transformare care va avea efecte excelente, deci merită să duci mai departe ceea ce ai început. Fii deschis la noi și noi propuneri care apar din toate părțile, convins că tot ce ți se spune să faci este spre binele tău. Ai în preajma ta oameni care te îndrăgesc, care țin la tine, care îți vor binele, deci merită să ții cont de ceea ce au aceștia de zis. Fie că sunt sfaturi, fie că sunt stimulente, primește-le cu inima deschisă!

Inclusiv iubirea e în plină schimbare, vezi cu ochii tăi semne noi de la persoana dragă, și acest lucru îți confirmă ție că ești pe drumul cel bun spre o relație de succes. Fii la fel de generos în semne de iubire – mai ales că e și Valentine pe acolo – pentru că aceste semne de afecțiune vor schimba major povestea ta de dragoste. În bine, desigur! Cu cât dăruiești mai mult, cu atât iubirea te transformă într-un om mai bun și mai fericit!

BALANȚA:

Uneori, din suferință pot apărea cele mai bune soluții, deci nu te supăra că, pe moment, lucrurile nu merg așa cum ai fi dorit. Poate mai apar și lacrimi, și suspine, și tristeți, dar ele nu fac altceva decât să te ambiționeze să scoți la iveală ce ai mai bun și a le pune la treabă pentru a depăși cu brio momentul fragil.

Un eșec de moment poate fi, de fapt, punctul de plecare spre un mare succes, deci nu te lăsa copleșit de acest moment critic. El te poate ajuta să descoperi ce trebuie făcut, și mai ales să scoți la iveală acele resurse fantastice de luptător, care te îndeamnă să treci la fapte.

Ceva ce, acum, merge prost, va merge excelent peste câteva zile, pentru că, dacă totul ar merge ușor, ca la carte, nu ai mai sonda atât de serios în adâncurile tale după cele mai de preț resurse. Suferind, le cauți, le găsești, le folosești, și totul ia o întorsătură mai bună!

SCORPION:

Ai avut încredere în mersul unui proiect, poate convins de aparentele bune intenții ale celor implicați, dar acum îți dai seama că nu ar fi meritat atâta încredere.

Ar fi fost mult mai bine să fii mai prudent, mai rezervat, să nu-ți deschizi mintea și inima in fața unor persoane care e posibil să fi profitat de încrederea pe care le-ai acordat-o, te trezești la realitate, poate cam dur, poate cam brusc, dar trebuia să se întâmple odată și-odată, ca să nu investești mai departe noi și noi cantitați de incredere in ceva sub așteptări.

Le consideri prețul de plătit, sacrificiul necesar pentru a depăși momentul, și chiar dacă acum te doare și te decepționează, ești capabil să-ți revii și să… îți retragi la timp ambasadele. Ieși din acea relație sau colaborare, din care mulți au de caștigat, numai tu nu! De ce să dai și să dai intruna? Gata, inchide robinetul, nu merită!

SĂGETĂTOR:

Dacă te complaci, mai departe, în zona ta de confort după principiul ”las că merge și-așa”, fii sigur că nimic nu se va schimba în (mai) bine. Nu accepta condițiile anterioare, doar pentru că preferi banalul cu care ești obișnuit, pentru că nu faci altceva decât să rămâi blocat în rutină, în pasivitate, în nemișcare. Fă chiar și cea mai mică schimbare de program, ieși un pic în afara rutinei de zi cu zi și imediat vor apărea și roadele mult așteptate.

Poate ești tentat să te bucuri mai departe de ceea ce știi că merge oricum, chiar dacă e sub așteptări sau sub puterile tale, dar acest lucru nu te ajută nici să progresezi, nici să te dezvolți, nici să treci la nivelul următor. Te ține într-o zonă comodă de bine, dar fără nimic nou în peisaj. E nevoie să-ți înfrângi cu mult curaj comoditatea, lenea, obiceiurile, tabieturile, pentru că ele te țin pe loc!

CAPRICORN:

Luptă, nu te lăsa, fii tare, fii ambițios, înarmează-te cu tot arsenalul necesar victoriei, pentru că ai toate șansele să ieși învingător din orice confruntare de forțe. Te folosești de instrumente corecte, ce au la bază adevărata ta valoare, și pentru că faci totul ca la carte, tu vei câștiga orice competiție. Combativitatea ta e la cote maxime acum, și nu te lași până nu pui mâna pe roadele visate.

Poți trece prin tot felul de momente în care e nevoie de mai multă voință, de ambiție, de dat din coate… de agresivitate (în sensul bun al cuvântului) și dacă te implici în luptă, tu vei fi printre fruntași.

Dacă ai de dat examene, dacă participi la vreun concurs cu scopul obținerii unui succes deplin, hai, acum e momentul să te implici trup și suflet, pentru că șansele de a atinge apogeul sunt cele mai mari. Poți ieși primul din orice cursă, deci pune mâna pe arme și la luptă!

VĂRSĂTOR:

Acceptă cursul evenimentelor fără să pui atâtea condiții! Te adaptezi de minune oricărei situații, maleabil, flexibil, versatil, încât mulți nici nu știu care ești tu cel adevărat. Nu înseamnă că pui o mască și păcălești pe toată lumea cu atitudinea ta, dar nici nu te cramponezi de o anumită stare de lucruri, ci te pliezi imediat după împrejurare. Fii ca apa care ia forma vasului. De ce să o ții pe a ta, când e mult mai bine să accepți din mers condițiile situației de față? Încăpățânarea de a te opune curentului te lasă fără resurse și, în final, tot nu obții nimic, or, dacă te prelingi printre bolovani cu ușurință, ajungi mult mai repede la destinație.

Ești foarte rapid în reacții, nu stai să te gândești ce e de făcut, ci faci doar așa cum îți vine, conform instinctului de moment, și bine faci! Cu cât analizezi mai profund și mai serios, cu atât găsești mai multe inconveniente, deci lasă-te dus de val încotro vrea el. Sigur te duce exact acolo unde e mai bine!

PEȘTI:

Pui multă pasiune în tot felul de activități prin care alții au ceva de câștigat, nu neapărat tu, dar o faci cu dăruire, cu devotament, convins că așa poți aduce zâmbetul pe chipul unor persoane care chiar au nevoie de ajutor.

Poți participa la tot felul de acțiuni caritabile, umanitare, dăruiești cu bucurie, cu inima deschisă, chiar dacă știi că e doar un consum imens de resurse, fără a primi nimic în schimb. Nimic altceva decât satisfacție sufletească.

Faci tot ce-ți stă în putere pentru că știi că din această imensă investiție de resurse – de energie, de timp, de grijă, de afecțiune – altul depășește cu brio un moment dificil și nu te mai uiți la tine.     Să fie sacrificiu de sine? E posibil, dar te dedici întru totul convins că acesta e rolul tău în acest moment: acela de a fi de ajutor! Chiar și pe gratis, oferi pe tavă tot ce este altuia de folos.

Sursa: acvaria.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus