Nativa din Fecioară nu trebuie să bage în seamă vorbele care circulă în jurul ei şi nici să se implice în treburile altora

LEU:

E posibil ca unele probleme de familie să îţi strice buna dispoziţie în această săptămână şi să te arăţi destul de abătută.

Trebuie să ai răbdare, însă este foarte important să nu ţii în tine ceea ce simţi. Colegii de la serviciu te vor face să uiţi de grijile pe care le ai, iar atmosfera din mediul profesional va fi mai animată decât te aşteptai. Condiţia ta fizică este de invidiat!

 FECIOARĂ:

Nu pleca urechea la vorbele care circulă în jurul tău şi cel mai bine ar fi să nu intri în discuţii care nu te privesc.

La locul de muncă trebuie să te ocupi de muncă migăloasă şi cel mai probabil îţi vei pierde răbdarea chiar când eşti aproape de final. Evită discuţiile în contradictoriu cu superiorii tăi dacă nu vrei să ai o grijă în plus!

BALANŢĂ:

E posibil ca în această săptămână să constaţi o răceală între tine şi iubitul tău, iar banii ar putea fi principala cauză a neînţelegerilor.

Încearcă să fii mai chibzuită şi să îţi calculezi mai atent fiecare achiziţie pe care vrei să o faci. Nu investi şi nu te implica în proiecte noi dacă nu ştii din start că vei avea rezultate favorabile. Este indicat să faci mai multă mişcare!

SCORPION:

Comunici foarte bine cu partenerul de viaţă, iar lucrurile dintre voi evoluează galopant.

Dacă sunteţi însă de mult timp împreună, ar trebui să aduci ceva nou în relaţie şi să reaprinzi flacăra iubirii. La serviciu vei fi destul de ocupată, însă nu te vei plânge că ai atâtea de făcut. Chiar dacă nu vei fi răsplătită financiar, vei fi mulţumită de tine şi de munca depusă.

SĂGETĂTOR:

Vei traversa o perioadă bună din punct de vedere sentimental, cel mai probabil concediul te ajută să rezolvi chiar şi cele mai mici neînţelegeri dintre tine şi partener.

La locul de muncă trebuie să fii foarte atentă, altfel rişti să faci unele greşeli care te vor costa scump. Bătăile de cap vor fi la ordinea zilei, şi orice vei începe va fi foarte greu de continuat. Încearcă să nu faci excese alimentare!

CAPRICORN:

Banii sau ideile tale care se bat cap în cap cu ale iubitului îţi vor crea probleme sentimentale în această săptămână.

Micile neînţelegeri se vor agrava dacă nu comunicaţi atât cât trebuie şi dacă niciunul dintre voi nu lasă din când în când de la el. Tensiunea de la locul de muncă cauzată de posibilitatea scăderii salariului sau chiar a pierderii job-ului pune presiune pe tine, dar şi pe cei dragi din jurul tău. Încearcă să te odihneşti mai mult şi vei vedea altfel lucrurile!

VĂRSĂTOR:

Nu amesteca viaţa profesională cu cea privată niciodată, însă mai ales în această perioadă.

Lucrurile dintre tine şi partener nu stau prea bine, iar un stres în plus nu va face decât să vă agraveze situaţia sentimentală. Învaţă să asculţi mai mult sfaturile celor din jur, mai ales dacă persoanele care încearcă să te ajute sunt cele care ţin cel mai mult la tine. Nu te panica inutil dacă organismul îţi trimite unele semnale de alarmă!

PEŞTI:

Este foarte important ca în această săptămână să acorzi o mai mare atenţie familiei sau persoanei iubite.

Unele momente nu mai pot fi recuperate niciodată, aşa că profită la maximum de clipele petrecute în compania celor dragi. La locul de muncă încearcă să nu fii invidioasă şi să continui să fii la fel de corectă ca şi până acum, cât de curând vei fi răsplătită!

BERBEC:

Va fi o săptămână intensă din punct de vedere sentimental, însă în special sexual.

Eşti tot mai atrasă de sexul opus, indiferent dacă ai un iubit sau eşti singură. Cu siguranţă vei fi mulţumită spre finalul acestei perioade de cuceririle tale sau de evoluţia relaţiei în care eşti angajată. Cu banii stai bine, însă nu ştii să îi gestionezi cum trebuie şi rişti să te trezeşti un o mare gaură în buget. Ai energie, dar nu ar fi indicat să te forţezi!

TAUR:

Discuţiile în contradictoriu vor fi la ordinea zilei în această săptămână, însă doar pe plan sentimental.

Este indicat să nu implici pe nimeni în discuţiile voastre, altfel vă veţi pierde câţiva prieteni. Este o perioadă bună pentru afaceri pentru că ai acea intuiţie perfectă în alegerea paşilor pe care îi faci. E posibil ca nervii şi oboseala să nu lipsească din peisaj.

GEMENI:

Vei fi foarte comunicativă în această săptămână, de aceea ai toate şansele să îţi faci relaţii noi şi de durată.

E posibil să descoperi că faci parte dintr-un triunghi amoros, dar să pară că nu te deranjează deloc. Cu toate acestea, vorbele rele vor circula despre tine şi la un moment dat te vor afecta. Pe plan profesional vei avea parte de multă muncă şi agitaţie, iar nervii îţi sunt puşi la mare încercare.

RAC:

Posesivitatea pe care o vei arăta în această săptămână va fi destul de deranjantă pentru partenerul tău de viaţă, însă spre finalul acestei perioade apele se vor linişti.

Este foarte important să acorzi o atenţie deosebită şi sectorului financiar şi să încerci să faci mai multe economii. Lucrează mai mult şi poate chiar în alt domeniu pentru a-ţi creşte veniturile!

eva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus