Ghinion mare pentru trei tineri spărgători, la Timișoara. Ei au fost prinși în flagrant în timp ce furau un seif dintr-o clinică de radiologie din centrul Timișoarei.

Totul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, la o clinică de radiologie de pe bulevardul Republicii din Timișoara. Cei trei tineri au fost prinși de polițiști în flagrant după ce au intrat în sediul societății și încercau să plece cu seiful. Hoții nu aveau însă idee că sunt urmăriți de polițiști, dar nici că erau urmăriți de ghinion.

Casa cu bani pe care voiau să o fure era goală. Și asta, pentru că angajații clinicii de radiologie mutaseră banii din ea cu o seară înainte.

Tinerii au reușit să fugă cu seiful și au fost urmăriți de polițiști în trafic. Oamenii legii i-au încolțit pe hoți pe splaiul Tudor Vladimirescu, acolo unde i-au blocat în trafic. În mașina cu care fugeau cei trei a fost găsită casa cu bani goală, dar și mai multe mănuși, cagule și o rangă. Cei trei suspecți, doi din Timișoara și unul din Cenei, au 22, 31 și 40 de ani. Ei sunt suspectați de polițiști de mai multe furturi din societăți comerciale și locuințe și erau urmăriți de mai mult timp. Cu toții sunt acum la audieri la sediul IPJ Timiș.

tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus