Judecătorii au decis în dosarul jafului de la Castel: Gabriel Gal merge la închisoare. Sentința este definitivă.

Judecătorii de la Curtea de Apel Alba Iulia i-au respins apelul celui care a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru jaful de la Castelul Corvinilor din noaptea de 1/2 mai 2017.

Curtea de Apel Alba Iulia a dat această decizie la primul termen de judecată.

Tip solutie: Nefondat
Solutia pe scurt: Respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul Gal Gabriel împotriva sentinţei penale nr. 15 din data de 10.01.2018, pronunţată de Judecătoria Hunedoara în dosarul nr. 2561/243/2017. Constată încetată de drept măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpat. În baza art. 275 alin. 2 din Codul de procedură penală, obligă inculpatul apelant la plata sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat în apel. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpatul apelant, în sumă de 260 lei, va fi avansate din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 14.03.2018.
Document: Hotarâre  220/2018  14.03.2018

Anul trecut, magistrații de la Judecătoria Hunedoara au dat sentința pe fond, iar inculpatul, care nu și-a recunoscut fapta, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. În plus, el trebuie să plătească Primăriei Hunedoara suma de 174.382,26 lei, reprezentând daune materiale. El a făcut apel.

Gabriel Gal a fost trimis în judecată pentru furt calificat, anul trecut.

Vă reamintim că în noaptea de 1/2 mai 2017 din incinta Castelului Corvinilor, prin spargerea unui geam, a fost sustrasă din casa de bilete suma provenită din încasări. Câteva zile mai târziu, polițiștii l-au arestat din spitalul de la Hunedoara pe Gabriel Gal, un tânăr în vârstă de 30 de ani, care fusese operat la un picior. Acesta a declarat că s-a rănit în urma unei altercații. Asupra sa au fost găsiți doar 1.800 de lei, iar restul banilor – nici până astăzi. Inculpatul urmează să fie încarcerat la Peniteniciarul Bârcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus