Spitalul din Hunedoara se află în subordinea Consiliului Local

Propunere: În ședința din 31 martie, primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu, va propune Consiliului Local să direcționeze 580.000 de lei către Spitalul municipal „dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara.

„Acești bani erau destinați evenimentelor culturale din lunile martie, aprilie și mai, adică Noaptea Muzeelor, Târgul European al Muzeelor etc. Același lucru se va întâmpla și cu banii destinați Zilelor Hunedoarei, unde mai era alocate în jur de 300.000 de lei, pentru aceștia din urmă va exista o hotărâre luna viitoare, întrucât vorbim de un alt trimestru, Zilele Hunedoarei erau programate în luna iulie, dar este evident că ele vor fi anulate”, a declarat primarul Dan Bobouțanu.

Cu acești bani s-ar fi organizat 14 evenimente.

4 răspunsuri

  1. Poate mai bine directionati banii spre o campanie de constientizare a riscurilor de contaminare cu COVID 19. Puteti incepe publicand linkul de mai jos care descrie dinamica contaminarii in Romania. Sanatate tuturor si este in interesul cetatenilor sa nu cenzurati informatia asta…..
    https://ro.wikipedia.org/wiki/Pandemia_de_coronaviroz%C4%83_(COVID-19)_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia

  2. Buna ziua.Pentru asistentele medicale care trebuie sa se izoleze de familie ce sprijin se acorda din partea Primăriei si a Spitalului?

  3. alex_enero30@yahoo.com' Preotul ALEX spune:

    Buna ! BUGET. PTR. CONSTRUIREA. BISERICIILOR. DE CE NU MAI ALOCATI ?????
    CUM FAC BUCURESTENII !!! LA CE VA TREBUIE SPITALE. CAND OAMENII MERG LA BISERICA SA SE ROAGE

  4. Si pentru cabinetele medicilor de familie cand se vor da materiale de protectie ca medicii si asistentele de acolo nu au primit nici macar o masca sau 1 gr de dezinfectant dar trebuie sa fie in prima linie, ca toti pacientii sunt sfatuiti sa mearga la medicul de familie prima data nu la urgenta, deci cu ce sa ne protejam in cazul asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus