Hunedorenii care nu au primit acasă cupoanele de la Guvern se pot înscrie pe liste suplimentare pentru ridicarea ajutoarelor de la Uniunea Europeană. 

Începând cu data de 19 ianuarie, până la mijlocul lunii februarie, la Hunedoara se vor distribui ajutoarele alimentare de la UE persoanelor care nu au primit cupoanele de la Guvern. Aceştia trebuie să se înscrie pe liste suplimentare pentru a putea intra în posesia produselor.

“Ajutoarele alimentare se vor ridica pe baza următoarelor acte, însoțite de Cartea de Identitate: a)dispoziția scrisă a primarului sau mandatul poștal   pentru plata drepturilor la alocația pentru susținerea familiei; b)dispoziția scrisă a primarului sau mandatul poștal pentru plata dreptului la venitul minim garantat; c)carnetul de șomer vizat sau mandatul poștal pentru șomerii care beneficiază de indemnizație de șomaj în cuantum lunar stabilit până la 400 lei inclusiv; d) decizia de pensie sau mandatul poștal pentru plata drepturilor pentru pensionarii care beneficiază de pensie sau pensii cumulate care se află sub 400 lei/lună sau  indemnizație socială pentru pensionarii al căror venit se află sub 400 lei/lună; e) certificatul de încadrare în grad de handicap grav sau accentuat pentru persoanele cu handicap grav sau accentuat, neinstituționalizate, adulți și copii”, au declarat reprezentanţii Primăriei Hunedoara. 

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, persoanele care vor fi incluse pe liste suplimentare vor primi ajutoare alimentare în cadrul programului în limita cantităților rămase disponibile, după distribuirea pe bază de cupon individual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus