Astăzi, la Primăria Hunedoara, a avut loc tragerea la sorţi pentru repartizarea celor trei locuinţe rămase disponibile în blocul ANL finalizat anul acesta pe strada Alexandru Vlahuţă.
Lista integrală a beneficiarilor de locuinţe a fost definitivată şi aprobată de Consiliul Local la finele lunii august. Cei trei beneficiari de locuinţe ANL de la tragerea la sorţi de astăzi nu au putut fi prezenţi la acţiunea similară organizată în data de 24 septembrie.
„Am dorit să aplicăm exact acelaşi regim şi celor trei beneficiari care, din motive obiective, n-au putut veni pe 24 septembrie, când fiecare tânăr îndreptăţit la o locuinţă ANL şi-a extras singur numărul apartamentului în care va locui. S-a făcut o nouă tragere la sorţi, cu numerele locuinţelor rămase disponibile. Primăria va face toate diligenţele necesare pentru ca tinerii să se poată muta cât mai curând în noile lor locuinţe. Pe de altă parte, vom face demersuri pentru construirea unui nou bloc ANL în oraş”, a declarat primarul Hunedoarei, Dan Bobouţanu.
Detalii despre prima tragere la sorţi găsiţi aici: https://www.facebook.com/PrimariaHunedoara/posts/4291720660945985

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus