Administratorul societății care a evaluat cele 9 hectare care vor fi vândute la licitație de Primăria Hunedora ar putea intra în vizorul Agenției Naționale de Integritate, întrucât este și angajat la Parcul Industrial – societate aflată în subordinea Consiliului Local.

Raportul de evaluare realizat de SC Evaldor Cons SRL a fost luat în discuție de consilierii locali ai municipiului Hunedoara, care au suspiciuni cu privire la conflictul de interese în care s-ar putea afla administratorul societății, Dorina Felicia Szabo (foto), care este în același timp și angajată a SC Parc Industrial Hunedoara.

„Propun ca executivul Primăriei să se adreseze Agenției Naționale de Integritate pentru a afla, de principiu, dacă un angajat al unei societății aflate în subordinea CL sau la care CL este acționar sau asociat, poate executa în același timp lucrări pentru Primărie”, a declarat Constantin Rusu, consilier local din partea PNL. Consilierul liberal a atras atenția că aceasta nu este singura situație de acest fel întâlnită la Hunedoara și că acest lucru trebuie reglementat.

De cealaltă parte, angajata Parcului Industrial a declarat că nu se află în conflict de interese și că este pregătită să răspundă profesional dacă ANI va dovedi contrariul.

SC Evaldor Cons SRL a evaluat cei 87.932 mp care urmează să fie licitați la valoarea de 2,5 euro/mp.

DOVEZILE NEPUTINȚEI. Hunedoara, vândută la bucată

Hunedoara Liberă.ro vă prezintă pe parcursul câtorva episoade dovezile neputinței administrației din Hunedoara de a gestiona bunurile imobiliare ale orașului.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus