Poliţiştii hunedoreni au prins şi reţinut un bărbat, imediat după ce a sustras mai multe bunuri şi bani din locuinţa unui hunedorean

În data de 10.03.2018, în jurul orei 14:31, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un hunedorean despre faptul că o persoană a intrat prin efracție (prin spargerea ușii de acces) în locuința sa, din municipiul Hunedoara, de unde a sustras mai multe bunuri și valori.

În urma verificărilor efectuate şi cu sprijinul persoanei vătămate, polițiștii au reușit, în scurt timp, identificarea și reţinerea prezumtivului autor al infracţiunii de furt calificat reclamate.

Acesta este un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea Vălenii de Munte, județul Prahova, care a fost condus la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, unde, ca urmare a controlul corporal, asupra acestuia au fost găsite importante sume de bani şi bunuri (2.701 euro, 3.500 lei, 4 ceasuri de mână şi un lănțișor din aur) ce fuseseră sustrase din locuința părții vătămate.

Cel în cauză a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore şi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus