Muncitorul a tăiat cu flacără oxiacetilenică deasupra unui depozit descoperit de fier vechi

 

Potrivit martorilor, incendiul a izbucnit în urma unor lucrări de reparații la podul rulant, efectuate de angajații firmei contractante, Recomsid SA.

Responsabil de acest lucru s-ar face muncitorul care a tăiat cu flacără oxiacetilenică deasupra unui depozit descoperit de fier vechi de pe platforma ArcelorMittal Hunedoara, chiar dacă i s-a atras atenția că nu respectă recomandările specialiștilor din combinat.

Focul din atelierul de pregătire fier vechi a fost stins de către pompierii de la ArcelorMittal.

Au fost degajări de fum dens în zona platfomei fostului combinat.

incendiu

10 răspunsuri

 1. de ce spune reporterul “pe platforma fostului combinat” ?!?! sau ce e acum, fabrica de pantofi, nu combinat ?? mare fix si cu incendiul, parca arde australia.

 2. Pumaess@yahoo.com' Toma cristian spune:

  Sa o amendeze pe patroana Carmen Harau pentru ca a angajat taietor necalificat (daca era calificat nu se intanpla) ca are cucuana bani si daca vrea calificati sa plateasca salar de calificat nu salar de minim pe economie.. Si reporterul sa nu mai dea vina pe muncitor ca Carmen Harau are toata vina

 3. sorin_fx_dx@yahoo.com' Baltariu Sorin spune:

  Ce este acum este doar la nivel de uzina siderurgica! Pe vremuri era Combinat. Acum nu mai este Combinat. E vorba de ierarhie.

 4. gicacontra@yahoo.com' George Contra spune:

  Sti tu ce e acela “un combinat ( siderurgic)”?

 5. siderurgist@yahoo.com' siderurgist spune:

  combinat inseamna flux integrat adica proces de la minereu la produs finit.acum dupa ce pogea a demolat fluxul primar am devenit mini fabrica.

 6. office@recomsid.ro' Ion Giurgiu spune:

  Podul rulant,asa cum se vede in poza,este oprit deasupra liniei transfercarului,acolo unde este montat un electropalan necesar manevrarii pieselor de schimb.
  La Recom Sid nu exista muncitori necalificati care sa lucreze in meseria de sudor ( taietor ).La Recom Sid salarul minim NET-adica cu cat se duce acasa un angajat – este de 2350 lei pentru un program de 166,33 ore /luna.Daca face ore mai multe castiga mai mult,cele suplimentare fiind toate platite dublu.Avem angajati care iau in mana si peste 4000 lei/luna

 7. Mama ce descoperire : Fierul vechi arde ! 🙂 Probabil acolo erau ” impuritati” achizitionate ca fier vechi ! 🙂 Specialistii din Combinat , nu ar mai trebui sa introduca fierul vechi in cuptor pentru ca se produce incendiu ! Vai si amar de ei specialisti si autorul trebuia sa ia informatia din doua surse ! 🙂 🙂

 8. Multi dintre voi habar nu aveti despre ce se intampla la Arcellor Mittal abtinețiba de la comentarii

 9. Din pacate cifrele vorbesc asa:

  1. Recomsid, din fostele Reparatii Siderurgice a crescut si are de 5 ori mai multi angajati si bine ca a cumparat sectia, altfel ArcelorMittal taia sectia si disponibiliza muncitorii. Salarii deci aproape duble actual fata de Arcelormittal acum.
  2. ArcelorMittal cu personal de 5 ori mai mic ca la preluare. Si cu salarii de 3 ori mai mici raportat la minimul pe economie. La preluare un otelar castiga de trei ori salariul minim, astazi este pe minim. Taiat toate sectiile, vandut fier la greu, disponibilizari iar ironia soartei astazi este ca cel mi inalt cos de fum din combinat a ramas in picioare, cum vedeti, la Recomsid!

  Concluzie: Patronul roman > > > Patronul strain. Patronul roman tine la oras, face mentenanta tine combinatul in viata, intervine la guvern si aduce energie ieftina la combinat tocmai fiindca tine la oameni. Cat despre patronul strain, doar ameninta ca pleaca si da afara. Acum vedeti diferenta? Adevarul este evident si doare uneori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus