Evenimentul are loc sîmbătă, 24 august, de la ora 15.30

„Dragi părinți și bunici vă așteptăm cu drag să veniți cu cei mici la MAREA STROPEALĂ, un eveniment special creat pentru copii… doar să sperăm că vremea va ține cu noi!

Dragi tineri, vă invităm la o distracție pe cinste la care veți folosi apa pentru amuzament, pentru a petrece clipe de neuitat într-o călduroasă zi de vară!

Prin urmare, cea mai cunoscută echipă de voluntari vă aşteaptă sâmbătă, 24 august 2019, la ora 15.30, în Parcul Tineretului la un eveniment de amploare!

PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ!

GRUPE DE VÂRSTĂ:
– între 5 și 9 ani
– între 10 și 14 ani
– între 15 și 18 ani

Care sunt regulile jocului?

REGULA NR. 1: Încearcă să porți un tricou cu una dintre culorile roșu, albastru sau negru pentru a fi ușor indentificat în echipele ce se vor forma, dar dacă nu aveți nu-i bai, puteți participa oricum!

REGULA NR. 2: Pentru bătaia cu apă este obligatoriu să veniți cu găletuşe de iaurt sau pet-uri de cel mult 2 litri sau pistoale cu apă.
Se vor împărți gratuit și baloane cu apă!
SUNT INTERZISE ALTE RECIPIENTE NESPECIFICATE.
Desigur, apă veți găsi la locația evenimentului.

REGULA NR. 3: Nu îți lua lucruri de valoare la tine. Nu ne asumăm răspunderea pentru potențialele furturi/defecțiuni ale bunurilor personale”, a anunțat Bogdan Giurgiu, unul dintre organizatorii evenimentului.

Foto: Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus