Managerul Spitalului susține că temperatura din saloane a scăzut ca urmare a întreruperilor furnizării de apă.

Una din pacientele internate la Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara a reclamat temperatura scăzută din salon printr-o postare pe rețeaua de socializare Facebook. Femeia, în vârstă de 56 de ani, a distribuit informația potrivit căreia în salonul în care este internată este de-a dreptul frig și că, din această cauză, nu se poate odihni.

„Un frig în spital de îngheață sângele în vene, zici că dormi în peșteră.. dar ce să poți dormi de frig… România e Țara mea!”, a scris miercuri seara pe contul său de Facebook Ecaterina Toth

Postarea a făcut furori câteva ore, timp în care au apărut comentarii și informații potrivit cărora în spital este de fapt mai cald decât ar trebui.

Contactat telefonic, managerul Spitalului Municipal, Nicușor Eduard Ștefan, a declarat pentru Hunedoara Liberă că temperaturile scăzute din unele saloane au fost cauzate de întreruperile de apă care au stat la baza scăderii presiunii în centrala termică a spitalului. Cu toate acestea, Nicușor Ștefan susține că, pacienta putea solicita asistentelor un radiator pentru a rezolva problema încălzirii.

„Dacă făcea sesizarea la doamnele asistente, problema era rezolvată de aseară, dar pacienta a preferat să facă asta pe Facebook. În această dimineață am fost în salon, erau 21 de grade. A fost întreruptă furnizarea apei fapt care a generat scăderea presiunii în centrală, iar caloriferele au trebuit aerisite. Sunt 1.000 de încăperi care trebuie încălzite. Nu îngheață nimeni de frig în spital, sunt zile în care, la etaje, temperatura ajunge la 27 de grade. Plătim 3-4 miliarde de lei vechi pe lună în iernile geroase”, a declarat Nicușor Eduard Ștefan.

Managerul spitalului a admis însă că este posibil ca unele calorifere să aibă probleme, de aceea a cerut o verificare atentă a acestora de către personalul tehnic.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus