Poliţiştii de investigare a criminalității economice din Gorj efectuează 11 percheziţii, la administratorii unor societăţi comerciale din domeniul materialelor de construcții, care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 450.000 de lei, prin evaziune fiscală./ 4 persoane urmează a fi conduse la audieri.

La data de 28 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj efectuează 11 percheziţii, în Bucureşti și în judeţele Gorj, Vâlcea, Hunedoara și Cluj, la sediile unor firme şi la locuinţele administratorilor acestora, bănuiți de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2009 – 2012, cei în cauză ar fi constituit un circuit evazionist, prin care ar fi înregistrat în evidenţele contabile ale societăţilor, operaţiuni fictive în domeniul construcţiilor şi al materialelor de construcţii.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 450.000 de lei.

4 persoane vor fi conduse pentru audieri, la sediul poliţiei.

Activităţile sunt efectuate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Vâlcea, Hunedoara, Cluj, ai D.G.P.M.B. şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus