Bărbatul avea 0,97 mg/l, alcool pur în aerul expirat

În data de 19.03.2019, în jurul orei 01.00, agenţii de poliţie rutieră care desfășurau o acțiune de verificare în trafic, pe bulevardul Republicii, din municipiul Hunedoara, au efectuat semnalul regulamentar, pentru a opri un autoturism de teren.

Conducătorul autoturismului a refuzat să oprească la semnalul agenţilor de poliție rutieră și a demarat în viteză, îndreptându-se spre cartierul Hășdat, din municipiul Hunedoara. Echipajul de poliție rutieră a pornit în urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice și luminoase și a reușit să îl oprească pe strada Serei, din  Hunedoara (după o urmărire de aproximativ 2 km.).

Cel aflat la volan, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat un rezultat de 0,97 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la U.P.U. Hunedoara, unde i-au recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În timpul urmării, pentru oprirea autoturismului suspect, unul dintre agenţii de poliție rutieră a folosit arma din dotare, trăgând 6 focuri de armă, în plan vertical.

2 răspunsuri

  1. 6 în plan vertical !!!
    După câte încărcătoare consumate, avea voie să tragă în plin ???
    E ridicol ! Mai bine dați-le muniție capabilă să perforeze anvelopele…
    Și să nu aud că bețivanul la volan nu reprezenta pericol public !

  2. danci_ionel_1968@yahoo.com' Danci ionel spune:

    Felicitari agentilor de la politia rutiera din mun. Hunedoara !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus