Trei proiecte pentru mobilitate urbană, în valoare totală de aproape 30 de milioane de euro au fost declarate ADMISE de Agenția de Dezvoltare Regională Vest din punct de vedere administrativ și al eligibilității.

Cele trei proiecte, care sunt împărțite pe coridoare (Est, Vest și Central), vizează atât construcția unor noi alei pietonale în Centrul vechi și în Centrul civic al municipiului, precum și modernizarea transportului public în municipiul Hunedoara.

„Sunt cele  mai mari proiecte depuse de administrația locală la ADR Vest, având o valoare totală de aproape 30 de milioane de euro. Prin aceste proiecte vom avea cu adevărat un oraș de secolul XXI”, declară Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

revolutiei intrare catre piata libertatii centrul vechi intersectia republicii cu libertatii coridor central str eroilor - str muresului intersectia bd dacia cu avram iancu vedere de ansamblu AUTOBAZA coridor vest centrul vechi dupa

Proiectul „Modernizarea transportului în municipiul Hunedoara prin investiții în transportul public ecologic – Coridorul Central” are o valoare totală de 9.999.205,03 euro.

Proiectul Proiectul „Modernizarea transportului în municipiul Hunedoara prin investiții în transportul public ecologic – Coridorul de Vest” are o valoare totală de 9.999.965,13 euro.

Proiectul Proiectul „Modernizarea transportului în municipiul Hunedoara prin investiții în transportul public ecologic – Coridorul de Est” are o valoare totală de 9.975.197,54 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus