Și actualul iubit al fetei a fost agresat.

În data de 02.07.2018, în jurul orei 19.00, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată despre faptul că un tânăr a agresat o persoană, în incinta unui magazin din municipiul Hunedoara.

Patrula de siguranță publică care s-a deplasat la fața locului a identificat, în incinta magazinului, doi tineri: o hunedoreancă în vârstă de 18 ani şi pe prietenul acesteia, în vârstă de 16 ani, din judeţul Prahova. Tânăra le-a declarat polițiștilor că, în timp ce se afla la cumpărături, fostul prieten, un hunedorean în vârstă de 24 de ani,  l-a lovit pe actualul prieten, în vârstă de 16 ani, şi i-a luat telefonul mobil (telefon care i-a fost adus ulterior de un prieten al agresorului), după care, hunedoreanul a lovit-o cu palma şi i-a smuls tinerei de la gât lănțișorul din aur, cu pandantiv, după care a fugit.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, iar la scurt timp, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat tânărul acuzat de comiterea infracțiunilor, afirmând că a aflat că este căutat de poliție.

Având în vedere probatoriul administrat, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore a tânărului, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată (faţă de tânără) şi loviri sau alte violenţe (faţă de minor), acesta urmând a fi prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale. Pe parcursul cercetărilor, a fost recuperat şi lănțișorul din aur cu pandantiv sustras, acesta fiind predat poliţiştilor chiar de către mama hunedoreanului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus