Astăzi, 04 decembrie 2017, în conformitate cu dispozițiile art. 7 alin. (9) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Primăria municipiului Hunedoara anunță organizarea, în data de 06 decembrie 2017, începând cu ora 10.00 la sediul Primăriei municipiului Hunedoara, situat în Hunedoara, Bulevardul Libertății nr.17, etaj 1, Sala de Consiliu, a întâlnirii pentru dezbaterea publică a proiectului de hotărâre privind modificarea tarifului de distanță maximal unic pentru serviciile de transport public local de persoane în regim de taxi în municipiul Hunedoara.

La dezbaterea publică este invitată să participe, în limita locurilor disponibile în sală, orice persoană interesată: persoane fizice și/sau juridice, organizații ale societății civile, societăți comerciale, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate, ai presei, etc.

Propunerile, sugestiile sau opiniile scrise care nu au fost transmise în perioada anterioară întâlnirii pentru dezbaterea publică a proiectului vor fi comunicate Primăriei municipiului Hunedoara în format electronic/material, prin transmitere la adresa de e-mail info@primariahd.ro, prin fax la numărul 0254/716087 ori prin depunere personală/poștă/curier la Serviciul Informații pentru Cetățeni și Relații Publice din cadrul Primăriei municipiului Hunedoara, Bulevardul Libertății nr.26 (fosta clădire B.R.D.), program: Luni – Marți, intervalul orar 7.30 – 16.00.  Model formular colectare de propuneri disponibil și în format editabil: Descarcă

În scopul eficientizării organizării și desfășurării întâlnirii pentru dezbaterea publică a proiectului, persoanele interesate sunt rugate să confirme participarea până marți, 05 decembrie 2017, ora 15.30, la adresa de e-mail info@primariahd.ro ori la numărul de telefon 0254/716322, interior 225, cu menționarea, dacă este cazul, a intenției de a prezenta verbal propuneri în cadrul dezbaterii și, în cazul operatorilor privind serviciile de transport public local de persoane în regim de taxi, respectiv organizațiilor interesate, a numărului și numelui participanților. Formularul de înscriere în baza de date a persoanelor interesate disponibil și în format editabil: Descarcă 

Precizăm că timpul alocat prezentării verbale de propuneri este de maxim 10 minute/reprezentant asociație/reprezentant operator sau, după caz, participant.

Dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții înscriși la cuvânt și-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de hotărâre în discuție.

Proiectul de hotărâre privind modificarea tarifului de distanță maximal unic pentru serviciile de transport public local de persoane în regim de taxi în municipiul Hunedoara, însoțit de Expunerea de motive și Raportul departamentului de specialitate, a fost afișat pe site-ul instituției www.primariahd.ro la secțiunea Transparență Decizională în data de 15.11.2017, termenul limită până la care s-au putut transmite propuneri, sugestii sau opinii privind actul normativ a fost până la data de 24.11.2017. Precizăm că până la data menționată nu au fost înregistrate opinii pe marginea proiectului de hotărâre menționat.

La eveniment vor fi prezenți: inițiatorul proiectului de hotărâre, domnul Dan BOBOUȚANU – primarul municipiului Hunedoara, domnișoara TODOR Ramona Elena – viceprimarul municipiului Hunedoara, LASLĂU Militon Dănuț –  secretarul municipiului Hunedoara, consilieri locali, reprezentanți ai mass – media locale, echipa care a participat la elaborarea expunerii de motive, a raportului de specialitate şi a proiectului de hotărâre din Primăria municipiului Hunedoara. Prezentarea proiectului va fi susţinută de domnul POANTĂ Marinel, Şef Serviciul Administrarea Domeniului Public și Privat.

 

Un răspuns

  1. Pentru că taximetriștilor nu le-a convenit discuția civilizată, unul dintre participanți (care nu era taximetrist) a plecat de la dezbatere… pe pană. Coincidență?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus