Poliția a venit în 5 minute de la apel, iar oamenii au vrut să-l lovească pe agresor

O minoră din Hunedoara a fost acostată de către un bărbat de circa 60 de ani chiar în magazinul părinților săi.

Bărbatul s-ar fi apropiat de fată și i-ar fi șoptit acesteia cuvinte nepotrivite, cerându-i favoruri sexuale. În acel moment minora a început să plângă și a fost la un pas de leșin. Imediat au intervenit părinții minorei și o rudă a lor.

Martor ocular, Florin Ienășesc a apelat imediat Serviciul 112: „Am sunat imediat la 112, iar Poliția a venit la 5 minute după apel. Afară s-au strâns 10 – 15 oameni care abia au fost stăpâniți să nu îl lovească pe bărbat.

Lumea este tensionată, pe fondul dramei de la Caracal, și situații de acest fel pot degenera oricând. Bărbatul a fost dus de echipaj la sediul Poliției municipiului Hunedoara”.

INFORMAȚII NOI

In urma cu aproximativ 2 săptămâni, un hunedorean de 52 de ani a abordat intr-un magazin second-hand din Hunedoara o minora de 16 ani, punandu-i mana pe spate si întrebând-o dacă ar putea sa il ajute la curățenie, la domiciliul sau (fata a refuzat).

In urma cu puțin timp, minora a fost abordata de bărbat in zona magazinul din Hunedoara si si-a anuntat familia, care a sesizat Poliția. Imediat, la fata locului s-a deplasat o patrulă de ordine publică, iar minora si barbatul au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Hunedoara pentru clarificarea situației, in funcție de verificările efectuate urmând a fi luate masuri legale.

Din primele cercetări se pare ca minora a mai fost abordată de bărbat pe stradă si cu alte ocazii, cu propuneri asemănătoare. Polițiștii au intotocmit dosar pe al privind comiterea infractiunii de hărțuire sexuală, in cauza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus