În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe si violență în familie

Update: S-au extins cercetările și cu privire la comiterea infracțiunii de tulburarea liniștii și ordinii publice (fapta fiind comisă în loc public). Din cercetări rezultă că minorul de 13 ani trântit la pământ este nepot al tânărului agresor (fiul surorii soției sale).

Update: Fiul tânărului de 29 de ani, un minor de 7 ani, care a fost și el lovit de către tânăr, a fost solicitat la sediul Poliției Municipiului Hunedoara pentru a fi audiat ca victimă a violenței în familie, în prezența reprezentanților DGASPC Hunedoara. Celălalt minor (cel trântit la pământ) are 13 ani și a rămas internat, pentru investigații mai amănunțite (se pare ca starea lui este bună). Minorul de 13 ani se pare că se afla în parc neînsoțit. Autorul nu figurează cu antecedente penale și a fost retinut pentru 24 de ore.

Știre inițială:

Astăzi, în jurul orei 15.50, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgență 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara.

Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ.

Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul județean din Deva, pentru îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a dus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe si violență în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliției, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Sursa: IPJ Hunedoara

 

Un răspuns

  1. Incident socant ntr-un loc de joaca din Hunedoara. Un copil a fost tr ntit la pam nt cu putere de un parinte, suparat ca acesta se certase cu fiul sau. De agresiune, nu a scapat nici propriul sau fiu. Incidentul a avut loc n jurul orei 15.35. Cei doi copii s-au certat l nga un leagan, c nd n scena a aparut tatal unuia dintre ei. L-a apucat pe copil si l-a izbit cu violenta de pam nt. n cadere copilul se loveste la cap si ram ne nemiscat. Martorii nici macar nu au apucat sa sara n apararea copilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus