Bărbatul avea o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara, au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Traian  din municipiul Hunedoara, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. De asemenea conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, ocazie cu care s-a stabilit că acesta avea o concentrație de 0,79 mg/L alcool pur în aerul expirat. Totodată a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Un alt bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Brad, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un  autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.  Acesta a fost testat cu aparatul etilotest însă rezultatul a fost negativ.

În cauză poliţiştii întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

2 răspunsuri

  1. E plin judetul de betivi. E plina Deva (si nu numai) de BET-uri si sali de jocuri si terase, una in alta ! Atata stim – sa dam autorizatii pentru tot felul de porcarii. In judetul asta nu se face productie si nimic serios, doar se zace la terase. Un domn numara intr-o zi second-urile, dar barurile si terasele, unde o groaza de pierde-vara (sau mai bine zis, pierde-an, ca-s zi si noapte acolo) stau sub geamurile oamenilor care muncesc si care s-ar mai odihni dupa-masa, astea nu le-a vazut si nu le-a numarat domnul acela.Iar un domn de primarie, care are prieteni care detin baruri, carora probabil tot el le-a dat sau facilitat autorizatiile, arata acestora plangerile celor deranjati de aceste baruri. Asa se procedeaza? Domnul acela inca face purici acolo, de ce? Chiar nu va intereseaza si aceste lucruri? Pana una-alta, sunteti tinuti pe banii celor care muncesc, nu ale celor care stau la terase, domnilor jurnalisti !

  2. apap@yahoo.com' Vreau o tara ca afara spune:

    Completare la mesajul Simonei. Programul teraselor, barurilor, restaurantelor : in tarile vecine se tine deschis pentru micul dejun, pranz si seara. Program limitat cate o ora jumatate dimineata, o ora jumatate la pranz si doua ore seara.
    Uneori dimineata nu sunt deschise decat cafenelele care nu deranjeaza in nici un mod pe nimeni, la nivel de locuitori, oras, etc.
    Muzica in toate localurile este in surdina, exceptie facand discotecile si puburile care sunt localizate in cartiere marginase specializate in localuri de noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus