Potrivit Centrului Național de Monitorizare a Riscurilor din Mediul Comunitar (CNMRMC), în județele Hunedoara, Brăila, Sălaj, Neamț, Galați, Giurgiu și Buzău au fost înregistrate „zero” analize neconforme ale calității apei, asta după ce au fost efectuate nu mai puțin de două milioane de analize privind calitatea apei la nivel național.

Centrul Național de Monitorizare a Riscurilor din Mediul Comunitar (CNMRMC) a dezvăluit, recent, unde se află cea mai bună apă potabilă din România, dar și cea mai scumpă, informează www.infofinanciar.ro.

Hunedoara și Sălajul înregistrau și un cost al apei mai redus cu aproximativ 60% față de restul județelor cu „apă curată” (Neamț, Galați, Giurgiu, Buzău și Brăila).

Județul cu cele mai multe analize neconforme ale calității apei din România este județul Olt, cu 1.158 de analize neconforme. Pe locul secund din acest punct de vedere se plasează județul Bistrița-Năsăud, cu 557 de analize neconforme. Ierarhia negativă este completată de județul Caraș Severin (374 analize neconforme), județul Covasna (349), municipiul București (341), județul Mureș (270) și județul Brașov (263), precizează sursa citată.

Vasluiul și Buzăul sunt județele cu cea mai scumpă apă potabilă din România.

Un răspuns

  1. neonu7000@yahoo.com' Călin Marian spune:

    Probabil de aia au și cele mai mici salarii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus