Întreruperile de apă vor continua în următoarele două luni.

Reprezentanții societății APAPROD SA Deva spun că lucrările în cadrul proiectului de extinedere și modernizare a rețelelor de distribuție a apei vor fi finalizate la sfârșitul lunii martie. Cu alte cuvinte, întreruperile de apă din localitățile care sunt alimentate cu apă de la operatorul aflat în subordinea APAPROD SA,vor continua.

Directorul general al societății, Victor Arion (foto), susține că sistările sunt necesare pentru montarea unor sisteme „inteligente” care vor măsura consumul și debitele în căminele de pe rețelele de distribuție.

„Constructorii lucrează în cămine. După ce aceste electrovane vor fi montate, nu vom mai fi nevoiți să oprim apa în tot orașul pentru o avarie. Mai sunt câteva lucrări în curs care vor fi finalizate până la 31 martie”, a declarat pentru Hunedoara Liberă Victor Arion, directorul general al SC APAPROD SA Deva.

Conducerea societății mai spune că, în cazul în care constructori nu vor finaliza proiectul la 31 martie, aceștia vor fi obligați să suporte întârzierile. Bineînțeles, asta înseamnă și că, întreruperile de apă ar putea continua și după 1 aprilie 2016…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus