🏥🇪🇺 Investiții în digitalizarea unităților medicale din subordinea Consiliului Județean Hunedoara – 𝟮 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝗲 𝗱𝗲𝗰𝗹𝗮𝗿𝗮𝘁𝗲 𝗲𝗹𝗶𝗴𝗶𝗯𝗶𝗹𝗲, finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta C7 – Transformare digitală.

🌐 Digitalizarea spitalelor este o prioritate crucială pentru a asigura accesul la servicii de sănătate de calitate, iar aceste două proiecte reprezintă o oportunitate foarte mare pentru a moderniza și eficientiza sistemul de sănătate din județul nostru, folosind tehnologia avansată în slujba pacienților noștri și a personalului medical dedicat.
🖥🛜 Proiectele aprobate vor permite implementarea unei game variate de soluții tehnologice și inovatoare în cele două unități spitalicești din subordinea CJ Hunedoara. De la echipamente IT, calculatoare, laptopuri, tablete, la planul de îngrijire a pacientului și alte sisteme software de ultimă generație, toate acestea vor transforma radical modul în care le este oferită asistență medicală pacienților.
💰 Unul dintre proiecte va fi implementat la Spitalul Județean de Urgență Deva, cu o valoare totală de 𝟒.𝟒𝟎𝟕.𝟗𝟑𝟒,𝟗𝟗 𝐥𝐞𝐢, iar cel de-al doilea va fi implementat la Sanatoriul de Pneumoftiziologie Brad, cu o valoare de 𝟏.𝟒𝟔𝟑.𝟔𝟒𝟖.𝟒𝟖 𝐥𝐞𝐢.

▶ Consiliul Județean Hunedoara continuă investițiile din fonduri europene în domeniul sănătății prin alte două proiecte majore finanțate prin Programul Sănătate – Investiții în infrastructura publică a ambulatoriilor implicate în implementarea de programe de screening.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus