La sfârșitul săptămânii trecute, jandarmul hunedorean Alin Marian a participat alături de câinele său Crom von Bienenwald la o expoziție de club pentru rasa ciobănesc german, desfășurată la București.

Ciobănescul hunedoreanului a participat la Clasa Tineret, alături de alți 10 câini, clasându-se la finalul competiției pe locul 2. Pe locul 1 s-a clasat un ciobănesc german din România, iar podiumul a fost completat de un câine din Bulgaria. „Eu niciodată nu sunt mulțumit cu locul 2, dar de data aceasta au participat foarte mulți câini valoroși. Totuși, mă bucur că în final am trecut de câinele din Bulgaria”, a spus Alin Marian.

Alin Marian (40 de ani) este plutonier adjutant în cadrul Inspectoratului de Jandarmi „Decebal” al judeţului Hunedoara și este pasionat de creșterea și dresajul câinilor. Hunedoreanul deține 11 ciobănești germani campioni sau pe cale de a deveni cei mai buni din țară și străinătate.

La competiţia arbitrată de italianul Gabriele Pettinaroli au fost înscrişi aproximativ 100 de câini rasa ciobănesc german din România, Bulgaria și Grecia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus