Bărbatul a pus în pericol circulația rutieră pe DN7, între Simeria și Deva, în zona barierei de la Săulești

În urma difuzării, în cursul zilei de ieri, în spațiul public a unor imagini surprinse de camera video a unui autoturism aflat în trafic, polițiștii Biroului Rutier Simeria s-au sesizat din oficiu şi au identificat, în urma efectuării de verificări, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Hunedoara, care a pus în pericol circulația rutieră pe DN7, între Simeria și Deva, în zona barierei de la Săulești.

Bărbatul, care conducea un autocamion pe un drum secundar, a pătruns în DN7 fără a acorda prioritate autoturismului condus pe drumul prioritar de un bărbat de 30 de ani, din Orăștie. Prezența de spirit a acestuia din urma, care a efectuat în ultimul moment o manevră de evitare a coliziunii, a fost în măsură să îl ajute în a nu fi implicat într-un eveniment rutier.

Incidentul, prin urmare, nu a avut urmări de natura unor pagube materiale ori a producerii de victime, însă polițiștii, în urma administrării probelor video și a audierii martorilor, urmează a lua măsurile prevăzute de lege față de șoferul indisciplinat (acesta va fi sancționat contravențional, îi va fi suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 30 de zile și îi va fi ridicat şi certificatul de înmatriculare al camionului, pentru nereguli tehnice la sistemul de iluminare).

Sursa: IPJ Hunedoara

8 răspunsuri

 1. cudrealex@yahoo.com' Cudrevati Aleandru spune:

  Dar daca se producea un accident cu victime(probabil ca mult nu a mai lipsit), ce inconstientul ala de sofer ?

 2. Vai de pula voastră milițieni de căcat,altceva nu aveți de lucru? Îți dai seama ce a evitat și handicapatu asta cu filmarea?

 3. La un dobitoc care intră așa ”fiindcă e mare și poate” ar trebui să i se anuleze permisul de conducere și să aibă dreptul să ceară examinare peste un an și numai după analiză psihologică serioasă.
  Și nu ! Nu mă interesează dacă o să care pietriș cu roaba perioada asta , nici pe el nu-l interesa că poate să omoare pe careva !

  • Corect!!!!

  • La un dobitoc ca ăla ar trebui să i se interzică să-și mai ia vreodată permis de conducere, nici de trotinetă nu i-aș mai da.
   Dacă s-ar aplica asemenea pedepse , șoferii de autovehicule de mare tonaj ar respecta mai mult pe ceilalți participanți la trafic. Idem goangele astea cu trei ouțe, dacă le-ar sta deasupra capului riscul de a nu mai avea vreodată dreptul de a conduce, poate nu s-ar întâmpla atâtea pe șosele.

 4. Oricît ar fi de criticat soferul de tir avea prioritate. Mergeți la fața locului să vă convingeti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus