Azi noapte, în jurul orei 2, pompierii Detaşamentului Petroşani şi ai Punctului de lucru Lupeni au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la o pensiune situată pe strada Căprioarei, din municipiul Vulcan, informează Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Cele trei echipaje de pompieri ajunse rapid la locul intervenţiei au constatat că incendiul, care a fost sesizat cu întârziere, se propagase la acoperişul şi mansarda pensiunii. Pompierii au trecut la atacul asupra principalelor focare de ardere, utilizând trei autospeciale, substanţe şi tehnici de stingere, în raport cu natura şi dezvoltarea arderii. Incendiul a fost localizat în aproximativ o jumătate de oră reuşindu-se întreruperea propagării şi dezvoltării acestuia şi protecţia vecinătăţilor.

În incendiu au ars acoperişul şi mansarda pensiunii, însumând aproximativ 400 metri pătraţi, în care se aflau cinci camere precum şi mobilierul, aparatura electrocasnică şi tâmplăria.

Potrivit ISU Hunedoara, Cel mai probabil incendiul a fost generat de un scurtcircuit produs la un aparat electrocasnic uitat sub tensiune.

SURSA: BULETIN DE PRESĂ – ISU HUNEDOARA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus