A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a Bd. Corvin și a platformei din fața Casei de Cultură.

Astfel, începând cu data de marți, 7 august 2018, ora 8:00, pe Bd. Corvin din municipiul Hunedoara, porțiunea cuprinsă între Bd. Dacia și Str. G. Enescu, demarează punerea în executare a următoarelor proiecte/investiții inițiate de către Primăria municipiului Hunedoara:

– realizarea de fântâni arteziene;

– reabilitarea platoului Casei de Cultură;

– realizarea infrastructurii de comunicații și control acces în zona pietonală Bd. Corvin și platou Casa de Cultură;

– modernizarea străzilor, parcărilor și trotuarelor, lucrări de extindere a rețelei de alimentare cu apă și canalizare, instalații de pompare și reabilitare stradală în municipiul Hunedoara – Bd. Corvin și străzi adiacente (partea a IV-a – Bd. Corvin);

– modernizarea, reabilitarea și extinderea iluminatului public pe platoul din fața Casei de Cultură și pe Bd. Corvin.

Pentru aceste motive, începând cu data și ora menționate (7 august 2018, ora 8:00), se va interzice accesul auto pe Bd. Corvin în zona de executare a lucrărilor, iar în măsura în care evoluția lucrărilor și starea carosabilului vor permite, se stabilește intervalul orar zilnic 7:00 – 11:00 pentru aprovizionarea punctelor de lucru și pentru alte activități administrative specifice (ridicare deșeuri etc.).

Valoarea licitată a celor cinci proiecte integrate este de 9.115.312 lei (fără TVA), iar valoarea totală a lucrării este raportată la o suprafață de 11.000 mp. Intenționăm ca lucrările să fie finalizate anul acesta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus