Primăria Municipiului Deva – Direcția de Asistență Socială Deva a semnat, luni, 14 septembrie 2020, contractul de proiectare și execuție a lucrărilor pentru ”Reabilitarea blocului de locuințe sociale situat în Deva, strada Hărăului, nr. 40”.

Imobilul – aflat în proprietatea publică a Municipiului Deva și în administrarea Direcției de Asistență Socială – are 13 locuințe sociale tip cameră de cămin.

Proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare vor fi realizate de S.C. ”Carpat Grup Industry” S.R.L.

Obiectul contractului: servicii de proiectare constând în elaborarea documentațiilor tehnico-economice faza D.T.A.C. (Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire), Proiect tehnic de execuție + Detalii de execuție, verificare tehnică, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări.

Obiectivul principal al investiției: îmbunătățirea eficienței energetice a clădirii, prin reducerea costurilor de întreținere și creșterea valorii spațiilor de locuit existente și a calității vieții; asigurarea protejării mediului înconjurător, prin reducerea emisiilor poluante ca urmare a reducerii consumului de energie primară (lemne).

Valoarea totală a contractului: 216.395 lei, fără TVA (44.618 euro), dintre care 37.285 lei – D.T.A.C., Proiect tehnic de execuție + Detalii de execuție, verificare tehnică, asistență tehnică din partea proiectantului, iar 179.110 lei – construcții-montaj și execuție lucrări.

Termen de execuție a lucrărilor: 12 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor (care va fi dat după obținerea Autorizației de Construire).

Principalele lucrări ce vor fi realizate:

-reabilitare fațade exterioare (refacere tencuială afectată, vopsitorii, zugrăveli)

-înlocuire tâmplărie exterioară din lemn cu tâmplărie PVC/aluminiu/lemn stratificat, prevăzută cu două-trei folii de geam termoizolant, cu o rezistență termică de minimum 0,77 m2K/W)

-reparații acoperiș și trotuar de gardă

-lucrări de racordare a rețeaua de apă a municipiului Deva.

Obiectivul de investiții ”Reabilitarea blocului de locuințe sociale situat în Deva, strada Hărăului, nr. 40” este finanțat de la bugetul local al municipiului Deva.

Foto6 Foto1 Foto2 Foto3 Foto4 Foto5

Lucrăm pentru deveni!

 

Nicolae-Florin OANCEA,

Primarul Municipiului Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus