Primăria Municipiului Deva şi operatorul Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare SC Coral Impex SRL Deva vor demara o nouă campanie de deratizare a zonelor verzi de pe raza municipiului.

Acţiunea de deratizare va începe mâine, joi, 12 septembrie 2019, la ora 8:00 şi se va încheia sâmbătă, 14 septembrie 2019.

Pentru acţiunea de deratizare vor fi utilizate substanţele: Deration Pellet cu substanţă activă Bromadiolone. Suplimentar va fi folosit produsul insecticid Solfac 50EW, având ca substanţă activă Cyfluthrin.

Staţiile de intoxicare a rozătoarelor, instalate în oraş (dispozitive special create în acest scop) vor fi alimentate cu momeală specială. Șoarecii și șobolanii consumă mult mai rapid hrana respectivă în spații acoperite, unde nu se simt amenințați.

Deratizarea este importantă pentru reducerea populației de șoareci și șobolani. Rozătoarele produc pagube materiale dar totodată, constituie un pericol pentru sănătate. Ele transmit boli infecto-contagioase deosebit de grave.

Acţiunea de deratizare nu pune în pericol sănătatea populaţiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus