A 24-a ediție a Târgului Internațional Gaudeamus - Carte de Învățătură debutează miercuri la Romexpo, cărți, albume și audiobook-uri de Nina Cassian, Ana Blandiana, Gabriel Liiceanu, George Banu și Ștefan Câlția, precum și noi ediții ale volumelor laureatului Premiului Nobel pentru Literatură 2017 - Kazuo Ishiguro regăsindu-se la standurile editurilor prezente la eveniment.

Aproximativ 300 de expozanți, peste 800 de evenimente editoriale și profesionale derulate non-stop, personalități ale peisajului cultural național, numeroase ateliere de creație și evenimente dedicate celor mai tineri vizitatori constituie reperele majore ale celei de a 24-a ediții a Târgului Internațional Gaudeamus — Carte de Învățătură, care va avea loc de miercuri până duminică, în Pavilionul central al Romexpo.

Președintele de onoare al Târgului Gaudeamus 2017 este dramaturgul și jurnalistul Matei Vișniec, iar invitat de onoare este Uniunea Europeană, prin Reprezentanța Comisiei Europene în România.

Premiile Gaudeamus 2017 vor fi decernate duminică, la ora 15,00.

Preșcolarii, elevii, studenții, cadrele didactice, alți profesioniști din domeniile editorial — educațional, jurnaliștii, pensionarii, persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, grupurile organizate sunt cei care pot intra în târg fără plata biletului sau a abonamentului, pe baza documentelor specifice fiecărei categorii (dacă este cazul). Pentru vizitatorii care nu se încadrează în aceste categorii accesul în incintă se va face pe baza biletelor (în valoare de 5 lei) și a abonamentelor de intrare (în valoare de 10 lei pentru toată perioada), care vor constitui și suportul pentru Tombola Gaudeamus.

Programul de vizitare este zilnic între orele 10,00 și 20,00.

Gaudeamus este un proiect cultural susținut de Ministerul Culturii și Identității Naționale.

AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus