Natalia Intotero e aproape de o nominalizare pe un loc eligibil pe lista PSD pentru Parlamentul European. Ce urmează?

Natalia Intotero e aproape de o nominalizare pe un loc eligibil pe lista PSD pentru Parlamentul European.

Ea este ministru, dar și deputat în Parlamentul României. În cazul în care va fi aleasă în forul european, ea va fi înlocuită în legislativul din România de următorul supleant pe lista PSD Hunedoara pentru alegerile parlamentare din 2016, nimeni altul decât Radu Barb. Practic, omul care în toamna anului 2017 a condus revolta împotriva conducerii PSD Hunedoara, cea care l-a desemnat drept candidat la Primăria municipiului Deva pe fostul edil-șef al reședinței de județ din perioada 2012 – 2016, Petru Mărginean.

Radu Barb a fost atunci suspendat timp de 6 luni din PSD, pierzând și postul de secretar general al Organizației Județene a PSD Hunedoara. El s-a întors spășit în partid, după ce a trimis și o scrisoare Organizației Municipale Deva a PSD. În plus, el a rămas și fără funcția de director al ADEH, postul fiind scos la concurs, iar Barb nu îndeplinea criteriile impuse ca să se prezinte la o evaluare pentru ocuparea acestuia.

Citește și:

Cum vă cheamă, pui de daci? Siegfried, Intotero și Winkler….

Europarlamentari de Hunedoara: cu cine ieșim în lume

Acum, șansa i-ar putea surâde, din nou, dacă Natalia Intotero obține nominalizarea pe un loc eligibil pentru Parlamentul European. Dincolo de șansă, mai e și conducerea PSD Hunedoara, dar și ceilalți lideri ai organizației județene a social – democraților, precum și simplii membri de partid.

Cum ar justifica Laurențiu Nistor în fața social – democraților trimiterea lui Radu Barb în Parlamentul României după toate cele întâmplate?

Cum i-ar mai struni pe ceilalți lideri ai PSD Hunedoara sau pe membrii de partid? Cine l-ar mai asculta în acest caz pe Laurențiu Nistor? Ce vor spune ceilalți? Probabil ceva de genul – „Noi nu am ieșit din rând, Radu Barb a făcut gălăgie și e recompensat. Noi?”.

O justificare din partea lui Laurențiu Nistor cum că Radu Barb e următorul pe listă ar putea fi contracarată cu următoarea replică – „Sigur îl are la mână cu ceva!”. Desigur, Nistor ar putea forța și o excludere a lui Barb din PSD.

Pe de altă parte, dacă e atât de social – democrat și dedicat trup și suflet cauzei partidului, Radu Barb ar putea semna o hârtie prin care să renunțe la mandat în favoarea următorului supleant, Cristian Merișanu, viceprimarul municipiului Vulcan.

Cum se va juca acest meci în PSD Hunedoara? E clar că el va exista, pentru că șansele ca Natalia Intotero să ocupe o poziție eligibilă pe lista PSD pentru Parlamentul European sunt foarte mari. Își va lăsa locul în Parlamentul României finului Radu Barb, următorul supleant? Va accepta Laurențiu Nistor așa ceva?

5 răspunsuri

 1. Pingback: Cum vă cheamă, pui de daci? Siegfried, Intotero și Winkler.... - Hunedoara Libera

 2. Începe scandalul între hotii din fruntea PSD Hunedoara – asa ar merita sa se numeasca acest articol!!!
  Inghesuiala tovarasilor la ciolan – s-ar potrivi si el!
  Te apuca sila, cum de-i mai rabda pamantul si listele de vot! dar cei care-i voteaza nu ar putea face o exceptie si sa stea pur si simplu acasa? Fara voturi … raman cu cearta.

 3. Politica si prostitutia sunt cele mai vechi meserii . Inrudite ! 🙂

 4. huned_arad@yahoo.com' Barna Radu-Adrian spune:

  Voi nu ati fàcut nimic pentru oamenii lângă care respirați, lângă hunedoreni, dar vă trebuie acum și Bruxelles?
  Vai de ea, țarà, plină de căpătuiți și puși pe càpătuială!
  Sunteți slujitorii lui Mamona, nu al hunedorenilor!!!

 5. Ma rad pe mine :))) Pai Radu Barb nu e finul Nataliei ce naiba asa prosti sa fim???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus