Pentru deputata PNL Carmen Hărău, participarea la alegerile generale din toamnă pe lista PNL nu mai este atât de sigură.

Participarea deputatei în alegerile din toamnă pe lista de candidați a PNL este incertă după ce a pierdut mare parte din sprijinul pe care îl avea în partid, dar mai ales în urma rezultatelor slabe din recentele sondaje de opinie.

Primarii liberali, gata să-i întoarcă spatele deputatei

Tot mai mulți primari liberali se arată nemulțumiți de lipsa de implicare a deputatei Carmen Hărău în rezolvarea problemelor cu care aceștia se confruntă. Supărarea primarilor merge acolo încât unii edili au afirmat că, dacă deputata Carmen Hărău va fi pe lista candidaților la Parlament, își vor lua concediu și vor pleca din țară în campania pentru alegerile parlamentare.

Carmen Hărău, prăbușire în sondaje

Potrivit unui sondaj de opinie realizat în municipiul Hunedoara în perioada 8-10 aprilie, doar 12% dintre locuitori au încredere mare și foarte mare în deputata PNL.

Sondajul realizat la comanda PSD arată că 56,4% din persoanele intervievate au o încredere mică și foarte mică în deputata PNL, Carmen Hărău. Pe de altă parte, deputata liberală se bucură de o cotă de încredere mare și foarte mare de 12,3%, în vreme ce 30,2% dintre respondenți au o părere neutră.

Potrivit unor surse neoficiale, în sondajele comandate de PNL, rezultatele sunt și mai proaste în ceea ce o privește pe Carmen Hărău.

 

6 răspunsuri

 1. vick@yahoo.com' Otelaru spune:

  Pai daca ies pesedeii cu Paolo italianu pentru parlament e gata treaba! Asta rupe tot la urne!

 2. Turnatiaici@yahoo.com' Luluța spune:

  Un mandat cel putin prinde, dar nu de parlamentar :))))

 3. a@a.ro' viorel spune:

  prinde mandatul…la Targsor

 4. PENTRU CE A FACUT PENTRU HUNEDORENI CUM SE ASTEPTA SA FIE IN SONDAJE?RUSINE !

 5. Muntea_Mariana@yahoo.com' Nairama spune:

  Ducăse învîrtinduse să nu mai aud de ea toată viața a umblat numai după bani în scopul ei Arion a vărsat în conturiile Proserv o sumă imensă să le fiebrușine mafioților.

 6. Poate la DNA !!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus